resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 4360
    umarım sportif a.ş.'de tam yetkili olarak çalışmaya devam eder. okan buruk ve erden timur, galatasaray'ı futbolda muasır medeniyetler seviyesine çıkarıyor bana göre. herkes gibi erden timur'un da transfer vs. hataları olmuştur, devam ederse daha da olacaktır ama yalnızca iki senede galatasaray'a çok yakışan vizyoner bir yönetici profili çizmiştir.

    inşaat ile alakalı olarak da uzmanlık alanı olduğu için söyledikleri mutlaka önemli ve dediği gibi florya'da tüm sorumluluğu galatasaray üstlense uzun vadede daha fazla kar ederdi çok yüksek ihtimal ile. ancak, iki senede bir seçim olan bir kulüpte 5-10 yıl gibi sürebilecek uzun vadeli bir projeye kalkışmak da bir yüklenici firma ile anlaşmaya göre çok daha riskli görünüyor.

    galatasaray kongrelerini önceden kestirmek kolay olmuyor, sadece lise ile alakalı bir sebepten bile yönetimler ibra edilmeyebiliyor ya da sportif olarak başarısızsanız da mali olarak yaptıklarınızın bir kıymeti olmayabiliyor sonuçta.

    en basitinden, erden timur galatasaray başkanı olsaydı ve 2023-2024 sezonundaki transferlerin başarısız gibi göründüğü zamanda bir de sportif olarak başarısızlık yaşansaydı, belki ibra edilmez veya seçime zorlanabilirdi. yerine başka bir yönetim de gelip, inşaat projesini farklı düşünseydi ne olurdu? mesela, süheyl batum kanadı florya'yı mevcut yönetimden farklı değerlendireceğini belirtiyor.

    benim açımdan çok garip bir cümle olacak ama dursun aydın özbek'in florya projesi erden timur'un projesine kıyasla daha rasyonel ve az riskli gibi görünüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın