resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 4354
    açıklamayı canlı izledim fakat gün içerisinde yorum yazamadım. açıklamada alt metinleri, konuşma tarzını vs. dikkatli inceleyince, spotif yönetimde olmayacağını, teklif edilse de kabul etmeyeceğini belli etti. parça parça çok fazla şey söyledi aslında. puzzle parçalarını birleştirmek gerekiyor.

    küsmek konusunda %100 haklı görüyorum. erden başkan geçen yıldan itibaren farklı farklı yerlerde, programlarda florya ile galatasaray'ın geleceğini teminat altına alacağını, bununla fon oluşturacağını, yönetimlerin kafalarına göre transfere, ona buna para aktarmasını engelleyeceğini ve bu fonun bir kara gün akçesi olarak kullanılacağını anlattı. ilk fikir ayrılığı buradan çıkıyor belli ki.

    erden başkanın söylediği yöntemle galatasaray'ın daha fazla kazanacağı aşikar. fakat belki bu işlemler 10 yıl sürecek fakat galatasaray sonraki 50 sene rahat edecek. kötü niyetli konuşmak istemiyorum ama dursun başkan muhtemelen hemen parayı alalım, işimize gücümüze bakalım şeklinde düşünüyor.

    bir başka nokta galatasaray iç siyasetine alet olmak istemiyorum. bu önemli bir açıklamaydı. geçenlerde bir televizyon programında ufak bir şey söyledi, çok gündem olmadı. tarikat mevzusunu ortaya ilk atanlar galatasaray içerisinde bir grup, siyasi çekişmeden dolayı bunu yaptı diye kendi ağzından söyledi. daha basit tabirle erden başkanı tarikatçi ilan edip, eleştirenler yine kulübün içerisindeymiş.

    yıl boyunca tehdit edildi, eleştirildi. bütün bunlara rağmen iki yıldır son derece başarılı işler yaptı. dursun başkan yola çıktığını, yolda bulduğuna değişiyor ama şunu hiçbir zaman unutmasın, erden başkanın başarıları olmasaydı, galatasaray stadına gelemeyecek haldeydi. öyle kötü bir başkanlık sergiledi. kimse de o günleri unutmadı.

    kendisine sonuna kadar destek veriyorum. bu küstüm oynamıyorum değil. bir camia kendi içinden çıkan evlatlarını bu kadar kolay harcamamalı. erden başkana durduk yere kulüp içi siyaset sebebiyle genel kurul üyeleri eleştirdi, bir şey yapamadın. bütün spor programlarında linçlendi ki %100 haklı olduğumuz bir maçtan sonra yaptığı sinirli bir açıklamadan dolayı, bir şey yapamadın. rakip takım mafyatik ağızla tehdit etti, hiçbir şey yapamadın. sonra çıkıp, erden başkan niye küstü. bu adam peygamber mi? bu kadar haksızlığa uğrayıp, nasıl görevine devam etsin.

    2 senede 2 şampiyonluk. galatasaray tarihine geçecek kadar ikonik transferler. galatasaray transfer rekoru. şampiyonlar liginde münih'e, united'a sahayı dar eden bir takım. bunu atıyorum sadettın saran fenerbahçe için yapsa, önümüzdeki iki dönem. fenerliler adama tapardı. peygamber ilan ederdi. bizimki başarıya alışmak değil, düpedüz şımarıklık. yarın erden başkan bırakıp, futbol dursun başkanın kardeşine emanet edilince, her hafta bir skandal görmeye hazır olun. çünkü camia olarak bunu hakediyoruz. bize hizmet eden insanları yeterince savunamıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın