• 38
    bu söz geçen transfer döneminde gündeme gelmiş ve neredeyse tam isabetli transferle doğruluğuna inandırmıştır. bu sene transferde ise bir çok arkadaşımıza göre az adam alınmış benim gibilere göre (yazın ifade ettiğim üzere) şampiyon kadroya gereksiz yere 12 transfer daha yapılarak yanlışa sürüklenmiştir. fenerbahçe öykünmesi, rakiplerden oyuncu kapma sevdası gibi sebeplerle zaten iyi olduğumuz kanatlara zaha, tete, ziyech gibi pahalı ve gereksiz transferler yapılmıştır. maalesef karakter analizi yapılmadığı da ortadadır.

    peki bunu koşacağımız zaman şimdi mi? kesinlikle hayır. federasyon, mhk, kuşlar, anadolu kulüpleri hepsi bir olmuş ve aleyhimize çalışırken, biz rekorlar kırarak şampiyonluğa (4. kez şampiyon olduğumuz ve avrupa kupası aldığımız sezondan 5 puan daha iyiyiz 27. hafta itibariyle) koşuyoruz.

    kenetlenmeliyiz. takıma #konsantrasyon derken önce kendimiz tamamen takımımızı desteklemeye odaklanmalıyız. evet dursun özbek’i de, evet yönetimi de, evet hocayı da ve evet takımın bütün oyuncularını da.

    artık kimden memnun olup olamadığımın benim kişisel düşüncem ve sezon sonuna kadar askıda. artık hep destek, tam destek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın