resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 3803
    galatasaray taraftarı başına gelenleri hakediyor. erden başkan elbirliğiyle koç tarafından fonlanan medya ve sosyal medya trolleri tarafından hedef gösterilirken, olup bitene sessiz kalıp, erden başkanı desteksiz bırakan herkes bu durumda suçludur. galatasaray şampiyon olmuş, içerde dışarda fener'e 3 atmış, unutulmayacak maçlar yaşamışız. kendisinden daha istenen ne? ben kendisini eleştirdim hala da eleştiririm fakat birini suçlu çıkarmak başka şey, onun daha iyi kararlar alması için yapıcı eleştiri başka şey.

    ali koç hakkında çıkıp tek kelime eden kıymetli galatasaray genel kurul üyesi var mı? yönetimden birileri var mı? varsa onları tenzih ediyorum. benim burada söylemek istediğim galatasaray aleyhine kurulan şer ittifakının finansörüne karşı gelemeyip, kendi kişisel hırs ve çıkarları için galatasaray tarihinin son yıllardaki en başarılı yöneticilerinden birini olmayacak şeylerle medya önünde eleştirenleri, kafalarını çıkardıkları gibi, çıktıkları yere geri sokmazsan, bugün sahipsiz kalırsın.

    erden başkan galatasaray'ın has evladı. senin, benim gibi bir taraftar. bunu anlamak için ne olması gerekiyor daha fazla? galatasaray taraftarı işte ordu, işte komutan diye erden başkanın arkasında mevzilenmek yerine, onu eleştirenlere, ite köpeğe meze etmeye çalışan sözde üyelere haddini bildirmeyerek, başına gelen her şeyi haketmiştir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın