• 146
    galatasaray’ın bu borcu kapatması durumunda diğer kulüplerin ağlayarak cumhurbaşkanlığına gideceği bir kesin gerçek.
    ancak, alabilecekleri maksimum imtiyaz faizlerin makul bir oranda sabitlenmesi olacaktır.

    devlet kolaylık yapmak için değil, kulüplerin üzerinde hakimiyet kurabilmek için bu anlaşmayı ortaya atmıştı hatırlatırım. birisi çıkabildi diye diğerlerini çıkartmaz, gerekirse galatasarayın 10 sene üst üste şampiyonluğunu göze alır kalan 17 takımın iplerini elinde tutar.

    zaten merak etmeyin, kerem aktürkoğlunu bir maçta kötü oynadı diye ıslıklayan taraftar profiliyle zaten bırak 10u, 1-2 seneye kalmaz biz o kucağa tekrar düşeriz.

    bu taraftarın gözünde bu sene şampiyonluk > ekonomik özgürlük.
    çünkü duygusal olgunluğa ulaşamamış ve başarıyı, rakibinin başarısızlığına bağlamış durumda bu insanlar.

    merak etmeyin fenerbahçe’nin şampiyonluğu bize kötü değil iyi etki yapar.
    hatırlatırım trabzonspor çift haneli puan farkıyla şampiyonluğa giderken daha iyi hale gelmedi, fenerbahçe de biz de diğer ekip çok iyi diye iyi gidiyoruz.
    real madrid 8 senede 5 kez şampiyonlar ligi aldı çünkü atletico madrid ve barcelona gibi iki tane dev ekip ensesindeydi; hatta o süreçte ligi real’den daha fazla şampiyon bitirdiler.

    zora gelemiyor bu pembe g*tlü taraftar kitlesi. bu hal ve tavırlarıyla da rekabetçi bir ortamda yaptıkları bütün yorumlar yanlış oluyor. rekabetçi ortamda başarı, rekabetten gelir zirvedeki yalnızlığın konforundan değil.

    bu borcu kapatırsak diğer kulüplerden bir adım öne geçeceğiz; kapatmayıp şampiyon olursak hiçbir şey değişmeyecek, bir iki sene içerisinde okan hocayı yemeye kalkacağız ve tekrar bir riekerink torrent dönemi yaşayacağız.
    ama ne olursa olsun avrupada başarılı olabilmek istiyorsak, ligdeki rekabetin keskin olması şart.
App Store'dan indirin Google Play'den alın