• 46
    mevzu fenerbahçe'nin başakşehir'i yenmesi değil, yenebilir zaten favori de fenerbahçe. mevzu olası galibiyetin şekli. şimdi herkes ne diyor, fenerbahçe'ye karşı bir defa geriden pasla oyun kurmaya kalmayacaksın ikinci olarak da savunma ile orta saha arasını daraltacaksın. bu ikisini yaparsan hemen hemen 1 puanı alıyorsun. bunları yapmadığın zaman ise fenerbahçe allah ne verdiyse atıyor, 4,5,6 hatta 7. artık kaç tanesi girerse.

    şimdi burada hiçbirimizin mesleği teknik direktörlük değil. kimimiz öğrenci, kimimiz memur, kimimiz işçi, kimimiz beyaz yakalı. bizim gibi hayat savaşının göbeğindeki adamların bile göz ucuyla 3 maçını izleyip recetesini yazdığı bir takım fenerbahçe. böyle yaparsan böyle olur, şöyle yaparsan şöyle olur diye basit basit çözümü yazmışız. ki zaman bizi de çoğu kez haklı çıkarmış. savunmada pas fetişi olanlar 5'lik 6'lık olmuş, eveleyip gevelemeyenler ise son ana kadar maçın içinde kalmış.

    bu şartlar altında 46 milyon euroluk bir takım çıkar da sanki fenerbahçe ile ilk kez sahada tanışıyormuş gibi takılıp fark yerse elbet bunda bir problem ararım ben kardeşim. ya benim bir dünya borcu "ulan nasıl ödeyeceğim" diye hesap kitap yaparken, arada 3-4 maçını izleyip analizini yaptığım takımı işi bu olan adamlar analiz edemiyorsa bunda bir sıkıntı yok mu sizce de?

    akşam izleyeceğimiz mücadele. bakalım sayın cebeci, maça ne kadar hazırlanmış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın