• 34
    fener için puan kaybının olası olduğu maç.

    çağdaş atan'a çok bayılmasamda, daha önce galatasaray'a karşı iyi, fb ve bjk 'ye karşı taktiksel/oyunsal olarak kötü oynamasını, kendi kişisel tercihinden daha ziyade, bulunduğu eski takımlarının yöneticilerinin ve ortamın kendisinden isteneni yapmasıyla alakalı olduğunu düşünüyorum. kısaca ekmeğinin derdindeydi, isteneni yaptı.

    maçın aynı zamanda, bir nevi birbirlerinden çok haz etmeyen tayyip erdoğan-ali koç arasında olduğunu da unutmamak lazım.

    eğer başakşehir'de göksel başkan(değişmediyse) fenerden puan alacaksın mutlaka dediyse, o şekilde oynayacaktır. puanı/puanları alır.
    sevmeyiz kendisini ama kafası çalışır.
    çözüm de basit: başarılı olmuş planı uygula, deneyselliğe gerek yok. abdullah avcı ''fener nasıl yeniliri'' göstere göstere uyguladı. samsun kadar bile uygulasan, o da geçerli.

    geride defansta hatlar arasında mesafe bırakmadan kompakt kal, geriden pasla değil uzun topla/orta sahada hat yaran dikine pasla çık, temaslı oyna, solda ferdiyi kapa ve sindir, fenerin takım boyunu uzat ve fred'de olmayınca karpuz gibi bölerek savunma ve hücum diye iki mesafeli/kopuk bloğa ayır. uzun boylu santraforla hücumda ilk topu tut ve çok hızlı adamların önüne top indir. ayrıca dzeko ile tadiçi çıkarmaya artık büzüğü yemez ismail'in, sabırlı ve disiplinli olup son on dakika'da düşecek fenere yüklenmeli.

    eşeği bağlasan, fenerin bütün maçlarını seyrettirsen, buna yakın bir taktikle çıkarır başakşehiri. bakalım çağdaş, eşek kadar olabilecek mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın