• 54
    trabzonlu bir arkadaşın talebiyle trabzonspor- fenerbahçe maçını izlemeye kahveye gittiğimizi hatırlıyorum. biz de fenerbahçe'nin olası puan kaybı için bir umut bekliyorduk.

    ön ve arka kısmı ikiye ayırarak seyircileri bölmüştü kahveci. ortam gergindi. trabzonspor ilk yarıda bulduğu golle 1-0 öne geçmişti. ikinci yarıda ise fenerbahçe kısa sürede maçı 2-1'e getirmişti. oturduğu yerden millet ufak tefek atışmalara başlamıştı. dakikalar 79'u gösterirken fenerbahçe skoru 3-1'e getirdi. o an diyalogu tam anlayamasak da ön kısımda oturan fenerbahçelilerden biri sandalyesinden geriye doğru çekilmek suretiyle yere yatırıldı ve ortalık karıştı. bizim trabzonlu arkadaş bi anda gol oldu diye bağırdı ve sessizlik oldu. sahiden de bir dakika sonra fatih tekke skoru 3-2'ye getirmişti. işin ilginç yanı ise arkadaşın ortalık sakinleştikten sonra kulağımıza eğilip oğlum ben ayrılsınlar diye yaptım, bi baktım ki sahiden gol olmuş demesiydi.

    (bkz: 29 nisan 2006 trabzonspor fenerbahçe maçı)

    genelde kahveden ziyade bilardo salonları vb. daha geniş yerler maç yayınlarında kullanılıyordu o dönemlerde. perde ekran ile güzel bir ortam oluşuyordu. top taca çıktığında bile atmosferde yankılanan süpersonik küfürleriyle dayıları gördükçe sakin bir izleyici olduğuma kanaat getirdim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın