• 714
    komisyon kurulması demek, ne şiş yansın ne kebap demek.

    kısacası bunların beklediği gibi 9 tane şampiyonluk yerine elemine yaparak, statüye uymuyor diyerek 3-5 tanesini kabul etmeyip kalanı kabul ederek en kötü bizimle aynı sayıda şampiyonluğa kavuşturacaklar demek. bize de yalandan 1 tane eklerler. eklenenler yıldız statüsüne uymuyor diyerek de sadece sayı olarak bunları okşarlar. hem ne demişti sevilen, koyu! galatasaraylı objektif uğur karakullukçu ağzını yaya yaya: yaneee fenerbahçe haklı abiiii. sonuçta kupa almışlar ama yıldız hesabına dahil edilmesi doğru değil abiiii. senin ben abini seveyim..

    olay bundan ibaret işte. dönüp dolaşıp şampiyonluklarını arttıracaklar. herkes de şampiyonluk geliri var, olmaz diyor. ali koç için şampiyonluk geliri dediğimiz şey 2 paket sigara parası. onun derdi para değil ki! tamamen kompleks. galatasaray'ın arkasında kalmak. yemin ederim başka bir şey değil.

    bu ülkede bir adet temizlikçinin bile bazı yerlerden referans almadan işe giremediğini biliyorsak bu demek oluyor ki bu komisyon zırvalığı için de bazı yerlere ulaşılmıştır. önümüzde sadece bu kulüp olsa sorun yok ama işin rengi çok farklıdır.

    efendim biz federasyona 2 yıl önce başvurduk da kabul/red etmediler, bizi oyaladılar, bu komisyon da oyalamak için kuruldu diyor bunlar. yine mağdur olmuşlar allah allah! idare hukukuna giriş 101; idareye başvuru yaptın ama sana cevap vermedi. 2021 yılından önce 60, o yıldan itibaren 30 gün sonra başvurunun zımnen red edildiğini kabul edip konuyu yargıya taşırsın. öyle biz başvurduk 2 yıldır cevap yok, dava açma hakkımızı gasp ediyorlar dersen ya süzme bir salaksın ya da algıcı bir i...ne...
App Store'dan indirin Google Play'den alın