• 47
    babam, anne-baba dedirtmeden cimbom dedirtmeye çalışmış ben de çok zorlamamışım cimbom deyip geçmişim.

    maç öncesi uyuyamıyorum, maçı kazanırsak uyuyamıyorum, maçı kaybedersek uyuyamıyorum, rakip takım maçı haksız şekilde kazanırsa uyuyamıyorum. çocukken galatasaray maçlarını izlerken geri düşersek ağlamaya başlardım, babam durmadan sakin ol yeneriz derdi çoğu maçı da yenerdik ama bir şey ifade etmiyordu o an ağlamam gerekiyordu. askerde fenerbahçe deplasmanında mostafa mohamed'in attığı golle kazandığımız maçta kulaklarımı tıkayıp 45 dakika lalalalalala diye saçmaladım da arkadaşlar geldi sakin olsana biraz diye uyardılar, maç bittiğinde fazla ses yaptığımdan ceza yedim.
    süper finalde sahamızda oynanan fenerbahçe maçından sonra ağlamaktan öteki gün okula gidemedim, 18 yaşında hüngür hüngür ağladım.
    daha çok örnek var, arkadaşlarım çoğu gördüğüm en fanatik insansın diyorlar ki doğru diyorlar büyük ihtimal. maç izlerken olabildiğince objektif olmaya da çalışırım ama takımımın hakkı yeniyorsa hiçbir zaman objektifcilik oynamam, çatur çutur hakkını savunurum takımımın, hakemi de yeneceğiz moduna asla girmem, girenleri de asla anlayamıyorum.

    galatasaray bizim canımız, ciğerimiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın