• 890
    federasyon’dan karar bekleyen arkadaşlar çok iyimser yaklaşıyor. fb’nin 5 yıldız kullanımının usülsüz olduğuna kanaat getirilse bile fb o dönemki federasyon kim olursa, o’nu fetö, olmadı x,y,z ilan edip 5 yıldızı daha büyük bir kamuoyu oluşturup kullanmaya devam edecek, kararın açıklandığı günü de x tarihi kumpası diye anacak, fb’yi hiç mi tanımadınız. fb bizimle rekabet etmenin tek yolunu artık gerçeklerden kaçıp paranoyalardan beslenme olarak belirlemiş, öyle de devam edecek.
  • 891
    federasyondan bir bok olmaz. fenerbahçe bugün mourinhoya 5 yıldızlı forma giydirip instagramda bilmemkaç milyon yabancı insana 5 yıldızlı kulüp imajı veriyor. onu bunu geçtim adamlar ülkede 1 senedir kafalarına göre 5 yıldızlı armayla saha dışında her yerde yer alıyorlar. bunun yaptırımı olmadığı için yarın şampiyon olsalar 29. şampiyonluk diye kutlayacaklar, hata kaza 2 şampiyonluk daha alsalar 6. yıldızı koyup devam edecekler. tüm dünyaya yarın şampiyon olup 29. şampiyonluk diye duyursalar federasyon gelip bir yaptırım yapamayacak. çünkü korkaklar.

    dünyanın başka hiç bir ülkesinde böyle saçmalık göremezsiniz. tam bir komedi. saçmalık. federasyon bunu kabul edecek de işte tepkilerden korkuyor, yoksa bu kadar bilinçaltına 5 yıldızlı formaların işlenmesine izin vermezlerdi. ama en büyük rezillik onların 5 yıldızının tescili değil bu 1 yıllık kural tanımazlığın cezalandırılmadığı aptal dönemdir. bir kurumun özgül ağırlığı bu kadar mı düşük olur? yarın galatasaray bence 10 yıldızımız var bizim uefa kupası 5 yıldız değerinde bence, 1 de süper kupa var. tertemiz 10 tane yıldızımız var dese; ya da her 5 türkiye kupası için 1 yıldız koyuyoruz dese buna engel olacak bir federasyon da yok. ali babanın çiftliğinde öküzler var çünkü. bir saçmalık yaşandığında da anca möö möö diye bağırır çiftliğinde ali babanın.
  • 892
    fb'nin yıldız meselesini bu dünyada sadece galatasaray taraftarı ve fb taraftarı umursuyor merak etmeyin.
    kimse fb'nin formasında gördüğü 5 yıldızdan etkilenip ''aa türkiye'nin en büyük takımı fb'mi?'' demez.
    galatasaray önümüzdeki 5-10 yıl şampiyon olmasa bile dünyada kimse sorsan yine ''türkiye'nin en büyük takımı galatasaray'' der.
    ha bu fb'nin şımarıklığına göz yumulsun demek değil, sadece canınızı dünyada etkisi olacak diye sıkmayın.
  • 894
    malum takımın şaibeli ve mümkün olmayan safsatasıdır. fakat daha komik olan bunlar beş yıldız hayali kurarken istedikleri bir karar bile çıksa yine galatasaray ile eşit yıldıza sahip olacaklar. geçen sene şampiyon olduğumuz için bu arkadaşların bir yerlerinden uydurduğu hesaba göre bir şampiyonluk daha ekleniyor galatasaray'a. lakin az önce belirttiğim gibi asla geçerliliği olmayan ve yıldız hesabına dahil edilemeyecek turnuvaların lig şampiyonluğu gibi saydırılmaya çalışıldığı büyük bir safsatadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın