resim
Ahmet Nur Çebi
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:65
Uyruk:Türkiye
  • 646
    format gereği tanım yapıyorum, kendisi kalpsiz ve de yöneticilik melekesi olmayan bir insandır. insanlar hala enkaz altında can çekişirken, tüm ülke can hıraş bir şekilde depremden etkilenen illere yardım toplayabilmek adına uğraşırken, sanatın, sporun asla konuşulmadığı, konuşulamadığı bir ortamda çıkıp lige devam edemeyecek kulüplerin ilk devrede oynadığı maçlar da yok hükmünde sayılsın dedi. sebep? çünkü başını çektiği jimnastik kulübü bu maçlarda puan kaybetti, yara aldı. bu açıklamadan sonra daha bizim tepkimizi vermeye bile gerek kalmadan vicdanlı kendi kulüp taraftarlarınca üzerine gidildi. aradan kısa bir zaman geçti bu kez de şampiyon play off sistemi ile belirlensin demiş.
    cidden bir dağın tepesine çıkıp avazım çıktığı kadar depremin başından bugüne kadar vasıflı vasıfsız, yetkili yetkisiz herkesin yaptıklarının ya da yapmayı beceremediklerinin etkisi üzerine bir de bu jimnastik kulübü başkanının açıklamalarını ekleyerek ağız dolusu küfür ede ede bağırmak istiyorum. yaptığı açıklama cidden deli saçması. ki şu dönemde eminim raporlu deliler bile daha aklı selim hareketlerde bulunabilir.
    sportif başarısızlığa erişmiş bir çok kulüp başkanı oldu tüm büyük kulüplerimizin başında. ama cidden ekstrem bir dönemden de geçtiğimiz şu sıralarda yaptığı bu gereksiz açıklamalarla en sevimsiz kulüp başkanı bayrağını iki eliyle birden sımsıkı sarılıp tutarak, ben bu bayrağı kimselere vermem dercesine tuttu, bırakmaz bu saatten sonra da.
App Store'dan indirin Google Play'den alın