• 496
    galatasaraysızlıktan öfke nöbetleri geçirdiğimiz bay haftasından sonra çıktığımız bu maçı kaybetmemiz okan hoca için çok kötü oldu.22-23 sezonunda geçen sezona göre çok daha iyi bir kadro ve sinerjimiz var artık bunu lehine çevirmesi gerekiyor hocanın.

    twitter’da ve burada haftalardır kazımcan in kerem out diyenleri okumaktan sinir harbi geçiriyorduk. hoca sağ olsun bu maçta mertens dahil tüm tercihleri uyguladı ve sonuç ortada… sezon başından bu yana oynadığımız en kötü futboldu bence. normalde müthiş istikrar gösteren boey, toreira bile sezonun en kötü maçını oynadılar. aynı fm terk profil oliveira’yı da eleştirip duruyordu, oyuna girdikten sonra neler yaptığını oyunu geceyle gündüz gibi değiştirdiğini herkes görmüştür. bu maç hem hoca için hem de futbolla profesyonel olarak ilgilenmeyen ama her konuda uzman olan taraftarımız için bir gösterge olmuştur umarım. “hocam şunu alsan şurda oynatsan olmaz mı?” temalı girdi okumak istemiyorum artık. hoca da sosyal medya baskısıyla kadro çıkarılamayacağını anlamıştır sonunda. fatih hoca çok istenileni oynatmam istenmeyeni çıkarmam diyerek ne kadar doğru iş yapmış bir kez daha hak verdim.

    taylan-berkan-cica orta sahası da yok bu sezon bazı şeylerin düzelmesi gerekiyor. okan hoca’nın önünde zor bir fikstür var kendisini göstermesi fark yaratması gerekiyor. bende fatih hocadan sonra sabır falan kalmadı kaç sene yaşayacağım da sabredeceğim? kimse kusura bakmasın eskiden böyle düşünmüyordum ama artık galatasaray’ın yöneticisine de hocasına da futbolcusuna da tavrım budur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın