• 30
    turun ilk maçında istediğin alan taraf biz olduk. genel itibariyle savunma konsantrasyonumuz yüksekti, marcao nelsson merkezi güzel savundular, topla çıkışlarda da gayet iyiydiler. taylan berkan ikilisi bence kalitelerine ve oyun yapılarına göre fena değildi fakat toplu oyundaki eksiklikleri top bize geçince bariz ortaya çıktı. genel itibariyle oyunu geride kabul eden taraftık ona rağmen savunmada iyi iş çıkardık. pena'ya parantez açmak gerekiyor, harika bir maç çıkardı hem kalecilik anlamında hem toplu oyunda gayet verimli bir maç oynadı.

    maçın hücum tarafında kerem'e müthiş yük bindi, babel, soso, mostafa fena değillerdi ancak kerem seviyesi başka bir tehdidimiz yoktu. orta alanda da hücuma katkı sağlayacak kalite olmayınca, bireysel çabalarla sınırlı kaldık ancak rakibimizin barcelona olduğunu unutmamak lazım. yine de kerem'le güzel bir pozisyon yakaladık, ofsaytta olsa gol bulduk...

    gedson mevzusunu ısıtıp ısıtıp önümüze koymak istemiyorum fakat orta alandaki kalite eksikliği ciddi göze batıyor. gedson yada benzeri bir oyuncu almış olsak, bugün zaman zaman orta alanda daha etkili bir oyun sergileyebilirdik.

    teknik direktörümüz torrent özelinde iyi bir maçtı, takımı mental ve taktiksel güzel hazırlamış. oyuncuları böyle maçlara hazırlamak zor değildir ancak konsantrasyonu 90 dakikaya yaymak zordur. elindeki kadroya bakılınca şu maçta yapacağı değişimleri bile önceden tahmin etmek zor değil ancak doğru zamanda müdahaleler yaptı.

    genel itibariyle barcelona deplasmanında istediğimizi aldık diyebiliriz. tur hala ortada fakat kendi evimizde şansımız çok daha fazla, haydi aslanlarım içeride bu işi bitirelim!
    (bkz: 10 mart 2022 barcelona galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın