• 364
    cok kotu oynamadigimiz fikrine katildigim mac. son dakikalardaki karsi karsiya disinda rakibe organize bir gol pozisyonu sansi vermedik ki karagumruk ligin kolay pozisyona giren 4-5 takimindan biri. ayrica diger bir pozitif nokta gecen sene yine 1-1 giden ve ikinci gol icin yuklendigimiz son dakikalarda golu biz kalemizde gormustuk, bu sene en azindan beraberlikle donduk bu garip deplasmandan. sonra o gecen sene kacan bir puan nelere maloldu hepimiz biliyoruz.

    benim icin onemli olan bir diger konu ise macin son bolumunde eger istedigimiz sonuc elimizde degilse, rakibe bu mac kolay bitmez havasini yasatmakti. bunu hem lokomotiv hem de bu macta hissettim. 96-2000 arasi o efsane takimin en buyuk ozelligiydi, eger takim istedigi skoru elde edememisse, son 5-10 dakika rakip buyuk baski altinda ve kendi ceza sahasi icinde oynamak zorunda kalirdi. mac onlar icin bitmek bilmezdi. bu aslinda macin geneli icin psikolojik olarak cok onemli. zira mac nasil giderse gitsin, galatasaray maca bir sekilde ortak olur hissini yavas yavas olusturdugunu goruyorum takimin.

    ayni sekilde son dakikalara onde girdiginde, bu tip bir baskinin olusmasini engelleyen bir takim da sampiyonluk hissi verir. yani rakibin baski yapip, seni bogmasi gereken, tum riskleri aldigi dakikalarda bile topu kalenden uzak tutabilen bir takimsan dogru yoldasin demektir. ben bu galatasaray'dan umutluyum. bu sezon sampiyonluk biraz acemilige kurban gidebilir ama cok guzel bir takim olusuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın