• 122
    sirkeci gsstore'dan bir adet iç saha forması aldım. formanın hafifliği görüntüsü güzel geldi bana. ancak şunu belirtmek isterim ki nike'ın kırmızı ve sarısı daha tok ve şık duruyordu. puma'nın kırmızısı ışıkta patlıyor ve çakma galatasaray formalarının kırmzısı gibi duruyor.

    deplasman forması için ise hala ön yüzünde bulunan desenlerin mantığını çözemedim. formayı da bir tık düşürmüş o geometrik şekiller. alacak olsam asla deplasman forması almam mesela ona karar verdim birebir görünce.

    alternatif forma ise uzaktan baktığında çok güzel duruyor. sahada futbolcuların üstünde kesinlikle güzel duracaktır. bence gayet güzel bir forma olmuş.
  • 123
    bugün inceleme şansı buldum.

    3000 tl lik modellerde;
    dokusu ve görüntüsü hoşuma gitti.

    arma kalitesi nike modellere göre kötü.

    türk bayrağı yapıştırma ve sticker. bir süre kullanım sonrası muhakkak kalkacaktır.

    beyaz formaya kanım ısındı.

    alternatif forma hoşuma gitti.

    parçalı formam çok var. buna muhakkak sahip olmalıyım hissi uyandırmadı.

    bu sene ilk yıl. fakat gelecek sene efsane bir sarı forma ve kırmızı forma bekliyorum. şimdiden çalışmalara başlasınlar. malum ilk beş yıldızlı formamız olacak.
  • 124
    bugün bağdat caddesi gs store'dan parçalısını aldığım formadır. aslında l beden olur gibi görünüyordu ama göbekten dolayı biraz kasma yapınca xl aldım o da biraz dökümlü. yine de formaları canlı olarak görünce resimlere göre daha hoşuma gitti. bu arada beyaz forma da çok şık, aklım kalmadı desem yalan olur, ilk fırsatta onu da almayı düşünüyorum. 1500 liralık taraftar formaları da gelmişti ama diğerlerine göre çok sıradan, çok pazar işi görünüyor. imkanı olan 3000 liralık alsın derim. kasadaki elemanın söylediğine göre 1 milyonluk sayaca taraftar formaları da dahilmiş.
  • 125
    bugün üsküdar gs store'da alıcı gözle bir baktığım formalar.

    iflah olmaz bir beyaz formacı olarak öndeki desenler gözü çok yorduğu ve formayı sönük gösterdiği için beyazı beğenmedim.

    parçalıya gözlerin alışmasına daha var. biraz bakınca siyah şortla 2015-16 sezonu'nu hatırlatıyor. başkandan olsa gerek.

    siyah forma fotolardakinden daha iyi duruyor ama nike formalarda xl giyen biri olarak puma xl bildiğiniz çuval gibi durdu. mağazada large beden bitmiş, stok tazelenince tekrar bakacağız.

    formalar şu an 3000 tl'lik yarı profesyonel olanlar. logolar kabartma ama nike gibi kumaş değil, plastik ve bir süre sonra yerinden çıkacak gibi duruyor. yıkanırken çıkmasın diye dua edeceğiz.

    bir de antrenman tişörtü ve diğer tişörtlerde de kalıplar çok bol. normalde xl giyen birine large bedenler rahat olur. obezitedeki dünya sıralamamıza selam çakmış puma.
App Store'dan indirin Google Play'den alın