• 60
    skor ne olursa olsun sabırlı olalım kardeşlerim. mevcut oyun anlayışından memnun değiliz. ancak bu oyun anlayışından kaynaklı sorunlar yaşanırsa genç oyuncularımızı kurban etmeyelim. tepkiyi doğru yere kanalize etmek gerekir. bizler sabırlı bir camiaydık. meşhur gol oruçlarında bile oyuncuyu boğacak, daha da strese sokacak bir moda girmezdik.

    ancak çok çabuk oyuncu harcar olduk. bir maçla marcao'yu harcayan mı ararsın, o gün kerem'e destek verip iki gün sonra bu da emre belözoğlu gibi zaten diyen mi ararsın, ne ararsan var. bir proje var ortada. buna uyumlu olacak şekilde bir transfer politikası izlendi. zaman verelim genç kardeşlerimize ve destek olalım. olası kötü bir sonuçta ise sosyal medyada bu kadar çabuk asıp kesme huyumuzu artık bir kenara bırakalım.

    ekonomik durum ortada. şampiyonlar ligi gelirimiz yok. stadyum gelirleri, yayın gelirleri zayıfladı. buna rağmen ciddi bir yatırım yapıldı. bunu bir kez daha yapacak gücümüz olduğunu sanmıyorum. tek atımlık bir kurşundu ve bence doğru değerlendirildi. lütfen bunu heba etmemek adına oyuncularımızın gelişimine, birbirleriyle uyum kazanmalarına ve iyi futbol oynama çabalarına odaklanalım. beşiktaş öyleymiş, marsilya böyleymiş diyip tepki göstermek bir sorunu çözmeyecek ki. mevcut kadromuzla elimizden gelenin en iyisini yapmak ve sadece kendimize konsantre olmak lazım bu saatten sonra.

    umarım bu zorlu mücadeleden güzel bir skorla ayrılarak mevcut kadromuzun en çok ihtiyaç duyduğu şey olan özgüveni kazanma noktasında güzel bir adım atarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın