resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 31768
    kendisi ile bu sezon devam edeceksek ki büyük bir hezimet gelmezse öyle duruyor o zaman saha içinde taktik anlamda kafasını kim karıştırıyorsa tek tek göndermesi gerekiyor.
    babel, emre akbaba, arda turan, falcao (gitti), feghuoli. çok açık şekilde kabarık kadro hoca' nın kafasını karıştırıyor. artık idman performansına göre mi yoksa gerçekten evlatçılık yaptığı için mi bu adamlara gereğinden fazla şans veriyor bilemiyorum.
    ben artık babel, akbaba, arda gibi oyuncuları sahada görmek istemiyorum. gına geldi sıkıldım tepki veriyoruz kötü oluyoruz, tepkisiz kalıyoruz galatasaray' ın zamanından çalındığına şahit oluyoruz.
    artık hoca kendine gelmeli ve bizi bu düşürdüğü çukurdan çıkarmalı.

    öte yandan önümüzde çok kritik avrupa maçları var. bu maçlar hem hoca hem de takım için son derece kritik. hadi lig de bir şekilde 38 hafta boyunca kaybettiğin puanları geri kazanma şansın var ancak avrupa da adamın gözünün yaşına bakmazlar. lazio kadar kaliteli değiliz biliyoruz mesela ama hoca da bu takıma karşı oyun uygulasın istiyorum. ben yaptım 4-1-4-1 oynayacağız yerden kısa pasla çıkacağız bekler ileride kalacak boşlukları stoperler ile dolduracağız derse yandı gülüm keten helva.
    bir açıdan kendi kaderi artık kendi elinde. lig ve avrupa dahil oynayacağımız 5 6 maçlık periyotta büyük bir değişim olmazsa ne camia 3 yılı bekler ne taraftar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın