• 121
    fatih terim başakşehir maçının sonundaki açıklamasında maçı farklı profillerde oynamanın öneminden bahsetti. ilk yarı %70 üzeri topa sahip olmamıza, ikinci yarı topa sahip olma yüzdemizin düşmesine ve buna rağmen 2 gol bulmamıza dikkat çekti. "galatasaray bundan evvel top kendisindeyken tehlikeli bir takımdı, şimdi top rakipteyken de tehlikeli bir takım oldu." cümlesi çok şey anlatıyor.

    ben fenerbahçe maçında galatasaray'ın ilk 10-15 dakika topla oynayıp bundan sonra biraz daha geriye yaslanarak kontraatak futbolu oynayacağını düşünüyorum. fatih terim mutlu, çünkü başakşehir maçında takım saha içinde diziliş değiştirmeden taktik değiştirme konusunda başarılı oldu. üst düzey takımların rahatlıkla uygulayabilmesi gereken bir yöntemdir bu.

    ---------muslera---------

    linnes donk marcao saracchi

    -----------taylan-----------

    soso(e. kılınç) belhanda arda onyekuru

    -----------babel-----------

    ben maça bu 11 ile başlayacağını düşünüyorum. linnes çok eleştirilse de daha önce kötü oynadığı fenerbahçe maçı yok diyebiliriz. ikinci yarı mustafa ve yedlin girmesi muhtemel isimler. soso sakatsa yerine emre oynar. emre kılınç'tan yana olan korkum maçı kaldıramaması. ilk yarıdaki fenerbahçe maçında sahada hayalet gibi gezmişti. o yüzden yerini kerem'e bırakabilir. kerem ve onyekuru aynı anda oynarken geriye düşmemiş olmamız çok önemli. çünkü bu ikisine kapanan bir savunma değil, açık alan lazım.

    fenerbahçe kötü bir takım değil, bireysel yetenekleri ile işi bitiriyorlar. şu anda takımlarında bu dediğime en çok uyan isim osayi-samuel. ceza alanına yerden/havadan yaptğı ortalarda stoperlerimize ve taylan'a çok iş düşüyor. asla uyumamaları lazım.

    ilk golü bulursak kazandık diyebiliriz. dakika 60 iken 1 farkla önde olursak geçen seneki gibi 2 hatta 3 farka rahatça ulaşabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın