resim
Yacine Brahimi
Takım:Al-Gharafa SC
Mevki:Sol Kanat
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Cezayir
  • 147
    isim olarak değil tabii ki de durumunu 2015-2016 olan ibrahimovic söylentilerine benzetiyorum. elbette brahimi'yi ibra'ya göre alma ihtimalimiz daha yüksek ama zaten para kıtlığı çektiğimiz ffp'nin demokles'in kılıcı gibi üzerimizde sallandığı ve ülkedeki ekonomik belirsizliğin hat safhada olduğu bir dönemde brahimi'ye bu söylenen paraları dökmek saçmalık. 2015-2016'da da herkes ibra'ya yoğunlaşmıştı arkadaşlarımla çok kavga etmiştim.(hoş, sanki kararı biz veriyoruz da kendimizi yorduk bu kadar)
    2015-2016'da 2011-2012'de kurulan kadronun artık dibini ekmekle sıyırıyorduk. ibra'yı alsak hiç bir şeyi yenileyemeyecektik.(tabii ki tercih haklarımızı harika(!) kullanmıştık o ayrı konu) kadromuz ciddi anlamda revize edilmeliydi bütün yaz ibra'da ibra diye tutturmuştuk.
    arkadaşlar şu anda da galatasaray'ın kadrosunun ciddi anlamda yenilenmeye ihtiyacı var. diagne kütüğünü kitleyeceğiz allah'in izniye. mitroglu gidebilir. böyle bir durumda en az 2 santrafora ihiyacımız var. sol kanada as oyuncu almamız lazım. belhanda'nın durumuna göre 2 tane as orta saha oyuncusuna da ihtiyacımız var. rotasyon ihtiyaçlarını saymıyorum bile. her şeyi geçtim feghouli'ye benzer bir oyuncu brahimi. gelirse 2 benzer oyuncunun takımımızda as olması belki istediğimiz etkiyi tesir etmeyebilir.
    ben de isterim brahimi as olsun hatta yedeğini ribery yapalım. orta sahaya banega'yı alalım. ama gerçekçi olalım
    imkanlarımızı mantıklı kullanalım. her sene bunu söylüyoruz da 23. şampiyonluğu 2019-2020 sezonunda almamız gerçekten aşırı önemli. çünkü üst üste 3. şampiyonluk psikolojik sayı. bunu alırsak harbiden bir daha bizi tutamazlar. eğer bu yaz transferinde hatalı kullanırsak tercihlerimizi özellikle bunakları kadroya doldurursak 20 senedir belli dönemlerde dominasyon kurup sonra saçmalayanlara yeni bir örnek oluruz. en yakın örnek 2017-2018 beşiktaş'a bakabilirsiniz. bir işletmede en önemli olan sadece karlılık değil aynı zamanda sürdürülebilirliktir.
    brahimi'ye bu paraları dökünce yüzde yüz şampiyon olmayacağız. lütfen herkes sağduyulu olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın