• 509
    altyapı’dan yetişen ama galatasaray ile olan sözleşmelerini uzatmayan çocuklar için çok üzülüyorum. şu anda ellerinde bulunan muhteşem fırsatın farkında değiller. zannediyorlar ki gidecekleri her takımda yıldız olabilirler. yeminlerin yemini olsun asla olamazlar ve üzülerek söylüyorum çürür giderler.

    bir genç futbolcu için içinde bulunduğu takım, taraftar, teknik heyet o kadar önemlidir ki anlatılması ve ifadesi kelimelere sığmaz. iyi olursa yıldız olur, iyi olmazsa çöp olur. çünkü gençler takımlarındaki iklimi başka yerlerde asla bulamazlar. büyük takımlarda direkt forma şansı bulamazlar, azarlanır, engellenirler, alt liglerde ise acımasız kasapların elinde doğranırlar.

    bu nedenle menejerlerin elinde heder olma ihtimalleri çok yüksektir. bakın ozan kabak’ın gidişi de yanlış olmuştur, erken olmuştur. yarın takımı küme düşerse hiç istemem ama hepten kayıp olma tehlikesiyle yüz yüze kalacaktır. galatasaray gibi muhteşem bir iklimi, vitrini, seven ve sahip çıkan taraftarı, uçmayı öğrenmeden terk etmek çok büyük hatadır. ben bunu bizzat yaşadığım için üzülerek ve ısrarla yazıyorum. detaylarına giremem ama bu kardeşlerime tavsiyem gidip fatih terim’e versinler sözleşmelerini ne yazarsan yaz desinler. yeminlerin yemini olsun ki kazançları muhteşem olacaktır.

    benden söylemesi, uyarması ve de duası. inşaallah galatasaray’da kalır ve yıldız olurlar. aksini düşünmek bile istemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın