• 198
    öncelikle dean saunders a geçmiş olsun diyeyim ki anladığım kadarıyla da çabuk geçmiş *

    işin 19 00 da bitmesi nedeniyle ancak 2. maçın başlamasına yetiştiğimden maç başı etkinliklerini ve tanışma faslını kaçırdığım için üzgün olduğumu da belirteyim. ekstra şeyler düşünüp hazırlayan herkesin eline sağlık. kupa için haftaya teşekkür edeceğim * *.

    bu kadar hazırlık içinde kamera da olsa tadından yenmez bir heyecean olurdu herhal. böylece vay acondios un golünü de izleme şansım olurdu *.

    yoğunluktan-hastalıktan dolayı sonradan aramıza katılan arkadaşlardan yeni bir takım bile çıkıyor anladığım kadarıyla. zamanla daha geniş katılımlar ve belki daha çok seyirciyle buluşan bir organizasyon olacaktır *.

    yelekli takımla oynayacağımızı söylemişlerdi bana. baktım maçın başında bizimkiler yelek giyiyorlar *. bu da maça 1-0 yenik başlamak oluyordu sanki. neyse hızlı başlamış gibi gözüksek de maçta kopma olmadı hiç. sonucu her an değişebilecek -iki takım adına da- bir mücadele oldu. captano abimiz attığı ara-uzun toplar ve şutlar çok zorlayıcı oldu benim adıma. bir de hareketli forvet sevmiyorum, çocuğa da yazık yoruluyor, terliyor *. kaleci de olsam bünye tembel, çabuk yoruluyorum. takip etmek zordu, defanstaki arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum buradan.

    yine keyifli, heyecanlı, eğlenceli bir akşam oldu. herkese teşekkürler tekrar.

    *** dean saunders için sonradan gelen haberler ilk gelen haberler gibi iç açıcı değil. ilk gelen haberlere göre yazıldığından entry girişi bu anlamda zayıf kaldı. kısa zamanda iyileşmen dileğiyle, geçmiş olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın