• 182
    öncelikle dean saunders'a sonsuz geçmişler olsun. çok tahlihsiz bir sakatlık geçirdi. ilk müdahaleyi sağolsun vezirspor tesisinin uzman doktoru yaptı.

    maça gelirsek beyaz takım olarak maçı 9-8 kaybetsek de beni kazanma hırsımız ve son dakikalardaki futbolumuz yüzümü güldürmeye yetti de arttı. o son bulduğumuz şansları aslında daha iyi değerlendirebilirdik, fakat işte bu dakikalarda, o duyguyla istediklerinizi yapamıyorsunuz. ilk maç* inanılmaz bir tempoyla başladı. daha dakika 10 olmadan ciğerlerim ağzımdan çıkacak gibi oldu. geriye de çok gidip geldim. bir öz eleştiride bulunmam gerekirse, daha fazla ileride olmalıydım. bütün topları final topu olarak kullanmaya çalıştık. daha sabırlı futbol oynasak 2 pasın belini kırsak galibiyet kaçınılmaz olurdu. kısaca metin oktay takımını tebrik ediyorum. genelde bizden iyilerdi. defansları özellikle, son dakikalar hariç çok iyi oynadı.

    bizim maça bir yıldız tayin edeceksek, kesinlikle vay acondios olur. itiraf edelim bizim takımda kimse onu tutmayı başaramadı. o süratle attığı çalımlar her babayiğidin yapacağı iş değil. onu ayrıca tebrik ediyorum. ama bundan sonra işi daha zor, herkes tarzını çözdü. bundan sonra işi daha zor olacak.

    haftaya şampiyonluk ve 3. 4.'lük maçları oynanacak. 2 tane favori olan takım* bugün boynu bükük ayrıldı. gerçi favori olma durumu da yoktu, ama yine de eski takım olduklarından daha bir ağırlığı vardı bu iki takımın. yine her zaman olduğu gibi önümüzdeki maçlara bakacağız. ayrıca bugün gs sözlük devler ligi fısıldaşmaları oldu. hayde hayırlısı bakalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın