• 181
    gemisini kurtaramayan kaptan olarak kendimden utanıyorum kesinlikle. ilk maçımızı * 9-8 kaybettik. ilk yarıyı 8-4 geride kapattık. ikinci yarıda ise sonuç 9-8 idi. ne kadar rakibe gol attırmadan * ikinci yarıyı kapatmıs olsak bile olmadı. sağdan, soldan, ortadan bastırdık. son dakikada kalecimiz açıldı ortaya kafayı çaktı ama sıyırdı geçti. onu da kaçırdık. gol olsa şimdi her şey daha farklı olacaktı.

    neyse dediğim gibi gemiyi batırdım, elimden gelenin daha fazlasını yapabilirdim. takım kaptanı olarak bütün suç, eleştiri ve tüm ekstraları kendi üzerime alıyorum. takım halinde oynadık, takım halinde kaybettik. tüm arkadaslarımı tebrik ediyorum. en iyisini yansıttılar fakat futbolun adaleti yok ki bunu bir kez daha anladım.* bir de beni agresif kaptan olarak gören rakip oyunculara tesüf ediyorum. tek tekme atmadım.

    dean saunders'a çok geçmiş olsun. talihsiz bir sakatlık yaşadı. üzdü beni, bizleri. umarım iyi haberlerini alacağım kendisinden. hemen bırakma kendini şampiyon. maçmış, kupaymış bunlar renklendirici unsurlar. önemli olan sizi, bizidir ne de olsa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın