• 18100
    11. hafta itibarıyla sezon başından beri gol atan oyuncuları;
    maicon, mariano
    tolga, belhanda, feghouli, rodriguez
    gomis

    şu ana kadar 7 farklı oyuncu ile gol bulmuşuz 11 haftada.
    ilerleyen haftalarda serdar'ın da kornerden goller bulacağını düşünüyorum. aslında akan oyunda defans hattımızda en çok pozisyona giren futbolcu linnes. çünkü dripling yeteneği oldukça iyi ve ters ayağıyla bazen ceza sahası çaprazından içeri doğru verkaç ve çalımlarla girip şut bulabiliyor. tudor'un bolca şans vermesi halinde onun da ligi en az 2-3 golle tamamlayacağını düşünüyorum.

    11 haftada 7 farklı futbolcunun gol bulması bana göre iyi rakam. takımın oyuna katılımının yüksek olduğunu gösterir. bu konudaki olumsuzluklara gelirsek:

    bence skora katkı anlamında ndiaye potansiyelinin çok altında. aynı tolga gibi bol bol rakip ceza alanına koşu yapmalı. böylece yaratıcı yeteneklerini kullanma şansı olacaktır. tudor ndiaye'ye defansif görevler vermiş olabilir fakat ceza sahasına koşu yapma, rakibi ortadan yaracak özel yeteneklerini kullanma ve gol atma dememiştir. özellikle baskı yerken daha fazla görmek istiyorum ndiaye'yi.

    onun dışında belhanda'nın da attığı gol sayısı 1. gerçi sezon içerisinde bu rakamın 3-4 olmasını sağlayacak kadar net pozisyon buldu ama golü nedense atamadı. onun da takıma verdiği gol katkısını arttırması iyi olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın