2018 Dünya Kupası Elemeleri I Grubu Maçı
21:45 Yeni Eskişehir Stadyumu
1 - 0
  • 66
    bu maçın sonucu bok atılmaması gereken net bir başarıdır. kimse bu maçtan önce rakibi domine edip kazanırız diye beklemiyordu. hatta son istanbul karşılaşmamızda alınan 3-0'lık yenilgiye benzer bir yenilgi daha olasıydı. bu yönden 1-0'lık hırvatistan galibiyeti büyük bir başarıdır. çünkü hırvatistan bu kıtanın 8 en iyi takımından biri. ve grupta hırvatistan'ın dahi dünya kupası şansı zora girdi.

    90'larda almanya ve hollanda milli takımlarını içeride 1-0 yenmiştik. iki maç da bursa'daydı. işin mücadele kısmında hep vardık ama eğer futbolun adaletinden bahsediyorsak o maçları dahi kaybetmemiz gerekiyordu. 2000'li yıllarda büyük ülke takımlarını yendiğimiz hatırlamıyorum. 2008'de yine o seviyelerden sadece hırvatları yendik, o maçta da oynanan futbol, pozisyon üstünlüğü açık ara hırvatlardaydı. sadece bir mucize gerçekleşti. ama yine de hak etmiştik. futbol böyle bir şey işte!

    kendimizi herhalde dev aynasında görüyoruz. uyanalım bu rüyadan. türk milli takımı kendisinden kat be kat üstün olan hırvat takımından çok kritik bir 3 puan kapmıştır. bunu da doğru stratejisiyle, muhteşem taraftarıyla başarmıştır. bok atmaya gerek yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın