• 5536
    ülkede 30 milyona yakın varlar. 1 milyonu futbolla çok ilgili desek (ki daha fazlası ilgilidir) yine birçok avrupa ülkesinin toplam nüfusundan fazla adam galatasaray'ı takip ediyor demektir.

    iki gün önce yapılan geri zekalılığın sonucunda taraftarın bir kısmının belhanda'yı suçlayacağı, 1 milyon insandan bazısının ise hoş olmayan mesajlar atacağı, küfredeceği falan gayet ön görülebilirdi. böyle bir saçmalık yaşanmaması için gereken belhanda'nın sneijder durumuyla ilgili doğru bilgilendirilmesi ve şu aşamada 10 numarayla ilgili bir beklenti içine sokulmamasıydı. hele hele maçta 10 numarayı vermek gibi bir aptallık asla yapılmamalıydı.

    aptal aptal hamleler yapıp çıkan krizden dolayı en az 1 milyonluk aktif taraftar kitlesini suçlamak ahmaklık. taraftar, içinde her türlü tipi barındıran heterojen bir kitle. bu insanların herhangi bir davranışında kitle psikolojisinin işleyeceği bariz. burada akıllı olması gereken güya oraya profesyonel olduğu için seçilen yönetim. attığınız her twitter postunun altında sneijder protestosu varken belhanda'nın vole çekerken fotoğrafını paylaşmak bildiğin gerginliğe davetiye çıkarmak. 10 numara hadisesi zaten kriz davetiyesi.

    sneijder'i göndermek için kurnazlık denerken durduk yere belhanda antipatisi yaratıldı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın