• 16562
    son iki sezonda kevin grosskreutz ve kolbeinn sigthorsson adlı oyuncuları transfer edip 1 dakika bile oynatamadan milyon avrocukları puf olup uçmuş futbol takımı.

    çok sevgili eray işcan kardeşimizin oynamadan aldığı para da içime cuk deyip oturduğunu söylemeden edemeyeceğim. son maçı bir hazırlık maçı olan 3 eylül 2016 galatasaray boluspor maçıdır. son resmi maçı ise 26 ocak 2016 galatasaray kastamonuspor 1966 maçı.

    son maçını 19 mayıs 2016 galatasaray kayserispor maçında yapan koray günter kardeşimizi de eksik etmeyelim. özür dilerim son resmi maçı oydu. son maçı, 12 temmuz 2016 fc thun galatasaray maçıdır.

    bir de kefilli serdar aziz meselesi var ki, oralara hiç girmiyorum. gönderdiğimiz halde hâlâ galatasaray sandığına bağlı olup, iç tüzüğün bilmem kaçıncı maddesi gereğince üç aylığa bağladığımız oyunculardan da bahsetmek isterdim aslında.

    biz çok mu hayalperestiz. hiç anlamıyorum. bu durumu, hindistan'ın 75 milyon dolara marsa giderken, türkiye olarak milyar doları, bakın milyar diyorum, bir güzel iç etmemize bağlasa mıyım? nasa'nın veya smithsonian'ın yıllık bütçesiyle bizim saygılı ve sevgili kurumlarımızın yıllık bütçe ve performans karşılaştırmalarını bi' deyivereyim mi? diyoruz işte, galatasaray, türkiye gerçeğidir diye. bak galatasaray'a, anla türkiye'nin halini.

    allah aşkına, bir kişi de çıkıp fiyat/performans analizi yapamıyor mu koskoca yönetimde? ya da yaptıramıyor mu? tonla bağımsız kuruluş var. risk yönetiminde, performans analizi, ıncık cıncık veri sunan, raporları önüne koyup, ne kadar yarar ne kadar zarar olduğunu söyleyebilecek olan.

    abi, sen üçüncü kaleciden ne bekliyorsun da, 250 bin küsür avro yıllık para bayılıyorsun! (u: ünal başgan o sendin di' mi?) * yaz altyapıdan bir kaleci geç. çocuk da heveslenir hem. baktın futbolcu olmayacak, anlarsın zaten, gönder gitsin. yeniden bir altyapıdan oyuncu yaz kadroya. üçüncü kaleci abi bu. kalende muslera varken, zaten kaç maç oynayabilir. ufuklu, orkunlu, aykutlu galatasarayyok ki! o iş bitti. kurtulduk!

    bazı adlarını tıklamaya tövbeli olduğum şahısları yazmadım. onlar kim en iyi siz bilirsiniz.

    ara ara, "ya şu paraya da şu topçuları almışlar, biz de şunlara para bayıldık," deyip iç çektiğinizi biliyorum. +1 yazın, 4'e tamamlarsak, batak'a döneriz, kahvede göz ucuyla maç izler, galatasaray kurtarır, bazı futbolculara sövmeden geceyi tamamlamayız.

    * (u: not: eğer verilen maçlarda yanlışlık yaptıysam affola. bir uyarınız, düzeltmek boynumuzun borcu.)
App Store'dan indirin Google Play'den alın