• 16560
    --- alıntı ---
    medipol başakşehir'e 4-0 kaybederek ağır bir yenilgi alan galatasaray'da mücadelenin ardından futbolcular toplantı düzenledi.

    karşılaşmanın ardından 23:30'da tesislere gelen galatasaraylı futbolcular saat 03:00'e kadar metin oktay tesisleri'nde toplantıda gelinen noktayı değerlendirdiler. sarı kırmızılı futbolcular toplantıya "bizim iç hesaplaşmamız" diyerek igor tudor'u davet etmediler.

    toplantıda fernando muslera, selçuk inan, sneijder, de jong ve hakan balta'nın söz aldığı ifade edildi.
    sarı kırmızılı oyuncuların "hocanın antrenman programı ağır olabilir, ama bu takımın patronu o. bizde dediklerini yapmak zorundayız" görüşünde birleştikleri öğrenildi.

    takımın şu aşamada geldiği durumu kendilerine yakıştırmadıklarını ifade eden sarı kırmızılı futbolcular "biz real madrid'i yendik. dünyanın en büyük takımlarına karşı oynadık ama bu duruma düşmedik. ayağa kalkıp taraftardan özür dilemeliyiz. kaç gol yiyorsak 1 fazlasını atmalıyız" dedikleri ifade edilidi.

    kalan haftalarda takım içindeki arkadaşlığı en üst seviyeye çekmelerini gerektiğini konusunun gündeme geldiği toplantıda bir daha hiç bir maçta başakşehir maçında olduğu gibi teslimiyetçi bir görüntü ortaya koymamaları gerektiğini vurguladılar.

    galatasaraylı oyuncuların toplantıda aldıkları kararları fenerbahçe maçından itibaren uygulamak adına birbirilerine söz verdiği gelen haberler arasında.

    öte yandan galatasaray 2014-2015 sezonunda medipol başakşehir'e yine 4-0 kaybetmiş ve aynı toplantı o dönemde gerçekleştirildikten sonra sarı kırmızılılar sezon sonunda mutlu sona ulaşmışlardı.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın