• 16115
    2016-2017 sezonu için, oynadığımız her maçta ideal 11'e bir adım daha yaklaşıyor. oynanan son dört maç* bununla ilgili net mesajlar verdi.

    1- josue 8 numarada oynamaya ikna edilebilirse bu mevkide öncelik onun olmalı. bjklı oğuzhan gibi topla daha geride buluşması sağlanmalı.
    2- carole sol stopere kaydırılıp sol beke linnes yerleşmeli. hakan'dan daha çevik bir carole o bölgede daha başarılı olacaktır.
    3- carole'un stoperdeki partneri için de chedjou'nun motivasyonu önemli. o güveni verirse chedjou oynar. vermiyorsa ahmet. şu an için ahmet öne çıkıyor.
    4- sağ bek için de hem savunma güvenliği açısından hem de boyu uzatma açısından semih düşünülmeli. mancini zamanında gayet iyi oynamıştı.
    5- tolga iyileşir iyileşmez 11'de ön libero mevkisinde görev almalı. hem çeviklik bakımından hem de size bakımından de jong'dan önde.
    6- kaldı ki tolga, hücuma dönük pas yüzdesi anlamında selçuk'tan bile* iyiydi. josue ile oynaması savunma yönünü de ön plana çıkarır.
    7- sağ kanat daha paylaşımcı ve savunmaya daha fazla yardımcı olmalı. yasin, skorer biri olsa da bencil ve savunması zayıf bir oyuncu.
    8- rodrigues tıpkı bruma gibi takımı ileri hızlı taşıyabilecek biri. sneijder'in varlığı bruma ve rodrigues için büyük şans.
    daha çok asist özelliği ön planda olan rodrigues, sneijder'in atacağı derin paslarda skorun paylaşılmasında yasin kadar etkili olur.
    9- gençliği ve kendini ispat etme motivasyonu sebebiyle rodrigues'i savunmaya yardım etme konusunda ikna etmek yasin'den daha kolay.
    10- podolski takımda tutulup ilerde ilk tercih olarak oynamaya devam etmeli. sneijder ve bruma'dan yüksek performans almak buna bağlı.
    bütün bu analizler ışığında oluşturulabilecek en ideal 11;

    http://galatasaray11.com/i/22412.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın