resim
Ertuğrul Doğan
Görev:Başkan
Takım:Trabzonspor
Yaş:49
Uyruk:Türkiye
  • 61
    bence son iki sezonda türkiye'deki en başarılı başkan kendisi. olmayan takımdan milyon eurolar çıkarmaya başladı adam.

    çok net bir scouting başarısı var. aldığı oyuncular değerini 5-10 katına katladı. sattığı oyuncular da var. çok karlı teklifler alıp satmadığı futbolcular da var. ama o kadar komik bir şehrin takımına başkanlık ediyor ki 30 yaşındaki kaleciyi 36 milyona gönderip yerine global bir kaleci koyduğu halde hain ilan edildi.

    ertuğrul başkan bırak trabzonu kendine başakşehir gibi bir takım kur. o şehir yaptığın şeyi anlayacak kapasiteye sahip değil. seni hak etmiyorlar başkan.
  • 62
    burak elmas'ın hayalindeki başkanlığı yapıyor. zamanının porto ve benfica modeli gibi oyuncu sirkülasyonu ile nakit akışı sağlayıp büyüme planlıyor. bence ligimizdeki takımlar için en mantıklı model de bu ama taraftar profili sabırsız ve kısa vadeli başarıya odaklı olduğu için gerçekleştirilmesi pek mümkün olmuyor.

    örneğin ertuğrul doğan bence başarılı bir başkan ve trabzonspor'a en azından ekonomik anlamda önemli artılar kattı ama camiasında yeterince takdir görmüyor. galatasaray ve fenerbahçe için de aradaki yıpratıcı rekabet bu modele geçmeyi imkansız hale getiriyor. ancak, bence en azından beşiktaş bir şekilde bu tarzda hareket etmeliydi. uzun vadede porto ve befica'nın düşüşü sonrası aradan yükselen sporting gibi olabilir veya fikret orman dönemi gibi zamanının gelmesini bekleyebilirdi.
  • 63
    yaşına rağmen, şu an göztepe ve samsun sahipleri ile birlikte en iyi spor yöneticisi.

    yetiştirerek borçlardan kurtulma ve 2-3 yıl içinde tecrübelenmiş bir jenerasyon yakalama stratejisi doğru.

    adam iyi fakat şehir yanlış, şehir sabırsız, şehir (genel olarak) cahil, boğazına kadar politikaya batmış. çok baskı yiyor, bundan kurtulmak için zaman zaman düşündüğünün tersine, üst perdeden demeçler vermek zorunda kalıyor.
  • 64
    hodri meydan çekilmesi gereken başkan. madem oyuncuna bu kadar güvenip çıkıp 40 milyon € istiyorum gibi cesur açıklama yapıyorsun, 20 m€ + sonraki satıştan %20 ile oyuncuyu verirsin. 10 maçta 5’e aldığın oyuncuya 40 istemek nedir!
    diyelim ki gerçekten chealse vs talip çıktı ve oyuncu 100 m€ gitti. sana 20 m€ daha gelir.

    hızanlık yapmanın anlamı yok sen anladın beni.
App Store'dan indirin Google Play'den alın