• 1519
    bu kez ben değil kuzenim, sözlük. kısaca anlatıcam.

    kuzen italya'da, yazın memlekete geldiğinde bir kızla tanışıyor arkadaş oluyor. tabi geri dönse de devam ediyorlar, sevgili oluyorlar. kız da bu arada 2 senelik dandik bir şehirde okuyor. bizim oğlan buna tr'den telefon hattı dahi alıyor 4000dk aylık, rahat konuşmaları için. birkaç defa yurt parasını dahi yolluyor gerizekalı. bizimki aileleri devreye sokuyor, ilk tepkiler yine olumlu. yaza nişan planlanıyor. bir süre sonra kız bir anda bitiriyor. bizimki uçağa atlıyor kimseye haber vermeden, telefonu dahi yok yanında. gidiyor kızın yanına. kız yüzüne bile bakmıyor çocuğun. konuşmuyor. bizimki de istanbul'a yanıma geldi oradan. 2 haftadır yanımda.

    asıl bomba şu. bizim salak diyor ki kesin ailesi, abisi şu bu yüzünden... telefon hattından bir numara ile son zamanlarda sürekli aranmış mesajlaşılmış gece yarılarına kadar. dedim ver o numarayı. anında buldum, erkek. kızın etrafında dolaşan bir tip, bizimki tanıyor. fatura da şişmiş.

    bizimki - merak ettim nasılsın
    o...+ merak etme arama
    - nedir bu tavır?
    + istemiyorum
    - iyi, xxxxx ile az konuş
    + sananeee
    - benim hattımı kullanıyorsun da o yüzden, limit geçmiş
    ...ve kapatır. bizimki de hattı kapatır.

    nasıl genişlik lan bu? bari siktir git başka numaradan konuş. çocuk perişan haldeydi iyi kötü moralini düzelttik. tekrar italya'ya dönmeye ikna ettik. ama var ya, şu kız yakınlarda olsa kuzenden habersiz gidip ağzını burnunu kırardım herhalde. şiddetin her türlüsüne karşıyım sevmiyorum, ama bazıları da hak ediyor be kardeşim. valla.

    kuzenle geçen yaz bu kızdan önce konuşurken demiştim, "her kızın içinde bir orospuluk yatar, kimi saklar, kimi belli eder, kimi de farkında olmadan siker"

    bütün genellemeler gibi bu da yanlıştır. bırakın bir kez de biz yanlış konuşalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın