• 2049
    hala bazı kesimler tarafından beğenilmeyen yönetim. her fikre saygım var ama ilginç de gelmiyor değil hani. adamlar bir önceki sene sekizinci olan takımı, deyim yerindeyse rezalet bir kadrosu olan takımı tamamen kaliteli transferlerle değiştirmişler. takım şampiyon olmuş, rekor kombine satılmış, kaliteli ama alternatifi olmayan kadroda derinlik yaratmak için bir sürü borcun altına girilip maliyetli transferler yapılmış, sportif olarak başarılı sonuçlar alınmış ve uzun zaman sonra herkes huzurlu maç seyretmekte. skor olarak geriye düşsek bile herkesin maçı çevireceğinden emin olduğu bir takım yaratılmış.

    takım şampiyonlar liginde, başındaki antrenör çok saygın biri. her şey yolunda oğlum rahat olun biraz. hemde yıllar sonra bu kadar düzgün gidiyor her şey. herkes takımını kurmuş, kimse stoperini vermez tabii. bu saatten sonra en fazla cris olur yani. tecrübesiyle faydalı olabilecek bir isim kendisi.

    herhalde kulübü çok zengin sanıyor bazı insanlar. ulan daha birkaç sene önce para toplanıyordu borçları kapatmak için. inamotoları, barışları sarpları izliyordunuz, birde şimdiki isimlere bakın el insaf. kulüp bu transferleri yapabilmek için bir sürü taahhütün altına girdi. şampiyonlar liginden gelen paralarla birden bire zengin olduğumuzu sananlar var. beşiktaş'ın halini görüyorsunuz, evet marka değeri yükseldi ama daha türk kulüpleri daha avrupalı takımlarla aşık atacak kadar maddi güce ulaşmadı, yaklaştı biraz.

    yani şimdi transferin son gününde o kadar para verip nasıl genç stoper alsın adamlar ? fiyatlar iki katına çıkmıştır.

    kadromuz bu şartlar altında çok çok iyi. biraz şükretmek lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın