• 353
    her zamanki gibi yavaş giriş yaptığımız dönem. acelesi de yok açıkçası acele transferler yaparak yüksek maaşlar vermektense sabırlı hareket etmek daha mantıklı açıkçası. hem kulüp hem oyuncular açısından karşılıklı memnuniyet esas olmalı. şampiyonlar ligi elemelerinde yapacağımız ilk maçta da sıkıntı yaşamamamız lazım elimizdeki kadroyla.

    takımımızın kilit eksikleri var açıkçası, geçen sezon oliveira'nın sezon sonu düşüşünü gördük hep birlikte. o yüzden ya yerine ya arkasına birinin alınması kesinlikle gerekli ki bence yerine savunma anlamında gerçekten sağlam birini alırsak torreira için önde baskı şansı yaratabiliriz ki canavar gibi pres yapıyor torreira. bundan faydalanmak yararımıza olur.

    zaniolo kalacaksa kanat transferini kendi adıma gereksiz buluyorum. rashica da buna dahil maalesef. ne kadar beğensem de kadroda zaten bir kalabalık var. yunus, barış, morutan ve yusuf demir 4lüsü gayet sağ ve solu yedekleyecektir. paramızı akıllı kullanırız diye umuyorum. morutan ayrılırsa rashica gelsin tabi orası ayrı.

    orta sahada bir kalabalığımız var, kiraya giden oyuncuların çoğunun gönderilmesi gerektiğini düşünüyorum (ne kadar kendisini savunsam ve vazgeçmek istemesem de cica da bu ekibe dahil, hala daha iyisini yapabileceğine inansam da kadro kalitesi açısından kendisi bu dalgalı ve düşük performansını sürdürmeye devam ederse kadroda yer alması imkansız gibi.) ve olası bir midtsjø satışında yedeklere de kaliteli bir yedek alınması gerekecektir. açıkçası paredes ismi dönse de aslında torreira'nın yüksek performansını düşünürsek oraya savunmacı da hücumcu da bir orta saha alabiliriz torreira her türlü diğer rolü üstlenebilecek bir oyuncu gösterdiği performans itibariyle.

    forvet için ağzımı açmıyorum. gün ola harman ola...

    defans için de ne kadar hem boey hem nelsson için bir transfer aksiyonu gelişmediğini de düşünürsek bir satış olmadığı takdirde tek ihtiyacımız sol bek olacaktır ki açıkçası ben sol bekte de kazımcan'ın ilk 11 oynatılmasında büyük bir eksik görmüyorum. kendisini geliştirecektir diye umuyorum ancak eğer okan hoca sol bek istiyorsa kazımcan gayet iyi bir şekilde yedekleyecektir sol beki de. nelsson ve boey gitmedikçe de stoper ve sağ beke bir transfer yapılmasında bir mantık görmüyorum. genç ve potansiyelli oyuncuların alınmasına tabi hiçbir zaman karşı değiliz...

    kale için artık bunu söylerken içim acısa da muslera'nın vadesi dolmaya başladı. ya muslera yerine as bir yabancı kaleci ya da arkasına kaliteli ve muslera sonrası kaleyi devredebileceğimiz bir türk kaleci kadroya katılabilir.

    genel itibariyle henüz bir hareketlilik olmasa da 1-2 hafta içinde 1-2 transfer yapılacaktır ki bunların orta saha ve sol bek transferleri olacağını düşünüyorum. icardi'nin durumu da bence ilk şampiyonlar ligi ön eleme turundan çıkabilirsek ondan sonra belli olacaktır ve ona göre de hazırlığımızı yaparız umarım. bakalım, önümüzdeki süreç bize umarım güzel şeyler gösterir.
  • 355
    arapların piyasayı kırmasıyla sadece bizim değil epl kulüpleri hariç diğer takımlarında sessizliğe gömüldüğü transfer dönemi.
    transfer sezonu bitmediği için yangın yapmıyorum ama icardi harici ilgilenilen isimler pek iç açıcı olduğunu düşünmüyorum. satış kısmında da geçen yıllardan beri süregelen başarısızlığını devam ediyor.
    orta saha için parades ismi geçiyor evet kaliteli oyuncu buna kimsenin bir lafı yok 29 yaşına gelmiş bir oyuncuya yüklü maaş vermek doğru değil hele ki icardi'ye tarihinin en büyük kontratını vermeye hazırlanırken. biz arap takımı değiliz. verilen bu maaşların vergiside mevcut ve biz ödüyoruz. hiç öyle taraftarsın sen muhasebe ile ne işin olur demeyin. bundan iki yıl sonra o maaşlarla 32 yaşına gelmiş oyuncuları yollamak için kapı kapı dolaşmak zorunda kalabiliriz. bu filmi daha önce çok izledik. fakat çıkan isimlerin doğruluğunu bilmeden konuşuyorum ziyech, auba, antonio gibi isimlere gitmek yanlıştır. takımda yüksek maaşlı bir şok oyuncu mevcut, döviz kurumun nereye kadar artacağı belirsiz, artık akılcı davranmak lazım. ben taraftar 3 yıl çok iyi bir takım sonra 4 yıl eziyet veren bir takım görmek istemiyorum, planlı programlı iş yapılsın.
    yıldız transferini literatüre sokan kulüp real bile yıllardır kendi yıldız oyuncularını yetiştirme yoluna gitmeye başladı çünkü prime dönemindeki yıldızları getirmek sürdürülebilir değil. bunu dünyanın en büyük kulubü anladı ama biz hala her bölgeye kendi bütçemiz dahilinde 30 yaşında oyunculara yıldız sayabileceğimiz kontratlar vermeye kalkışıyoruz. yanlış bir yol bu.
  • 356
    transfer penceresi açıldığından bugüne kadar kötü geçen bir dönem. en azından iki oyuncu satışı bekliyordum. (bkz: sacha boey) (bkz: victor nelsson) bu iki oyuncuya ya az para teklif ettiler. ya da her zaman ki gibi biz uçup kaçtık. rakibimize en gıpta ettiğim olay açıkçası bu. oyuncu satmakta yönetimler değişse de fıtrat aynı kalıyor gibi. serbest kalma bedeli 25 milyon euro (bkz: victor nelsson) olan oyuncuyu mükemmel performans göstermesi rağmen satamıyoruz.

    satış olmadan, bonservisli oyuncu alamayacak durumdayız. (her zaman ki gibi) aslında yangın yapılması gereken durum sadece bu. almaktan ziyade satmak daha çok önemli. (bkz: fatih terim)

    bu olay yetmezmiş gibi kulübe yakın olan sözde gazeteciler, her gün yalan haber pompalıyor. zaten bu en can sıkıcı olay. sırf bu vb. gibi olaylar yüzünden transfer dönemini sevemedim gitti. gazetecilerin olayı içerden bilgi almaktır doğrudur. ara sıra tutmayan bilgi de alabilirler ama sürekli aynı şeyleri söylemek, hocanın ve yönetimin gündemimizde yok dediği adama haber girmekle olmuyor bu işler. kimseye işini öğretmeye kalktığımız yokta her gün yalan sıkmayın o bize yeter.
  • 357
    galatasaray tarihinin en basarili gecen transfer donemi olacagina inaniyorum. senelerdir sadece bizim degil butun turk kuluplerinin en buyuk hatasi, sampiyonlar ligine gidecegiz diye yuklu kontratlara girmek oldu. kaldi ki sampiyonlar ligine gitmemiz icin baya bir mac kazanmamiz lazim, orasi da garanti degil.

    su an yapilacak en mantikli hamle nelsson, boey ve zaniolo'nun en fazla 2sinden cikmak olur. bunun disinda morutan, taylan, emre kilinc, oliviera, luyindama, midtsjo, ogulcan gibi oyunculari da satabiliriz. cicaldao, ross, baran, ali turap, yusuf demir de kiralaya verilir, 10 numara karli bir donemi kapatmis oluruz.
  • 358
    transfer yapamıyor oluşumuzdan ziyade oyuncu satamıyor oluşumuz beni kahrediyor.

    fenerbahçe'ye bakıyorum, bugün arda güler'i yüksek rakamlara satıyorlar, ondan öncesinde de eljif elmas ve kim min-jae vs gibi oyuncuları ederinden fazla paraya sattılar.

    gerçi oyuncu satmak ile elde edilen geliri 3 tane sıradan topçuya harcadığın zaman o parayı hiç edebiliyorsun.

    (bkz: olimpiu vasile morutan)
    (bkz: alexandru cicaldau)
    (bkz: yusuf demir)*

    ...

    kadromuz şampiyonlar ligi ön eleme maçları için bence yeterli ama gruplara kalırsak mutlaka iyi bir 8 numara, gerektiğinde lucas torreira'yı yedekleyecek iyi bir 6 numara, sol bek ve 2 tane santrafor almamız şart.

    geç olsun, güç olmasın; ben erden timur abimize güveniyorum, o da bizim düşündüklerimizi düşünüyor, takımımızı zayıf bırakmaz asla.
  • 359
    taraftarımızın nelsson 25’ten aşağı giderse yıkarız buraları, sacha boey 20’den bir kuruş altına giderse dağıtırız ortalığı gibi baskıcı tavrından dolayı istediğimiz satışları yapamadığımız sezon. oyuncunun ederini bizim romantikliğimiz belirlemiyor.

    yönetimden birileri okuyorsa taraftar duygusaldır abilerim siz bildiğinizi yapın. satın nakit akışını sağlayın gerekli takviyeleri yapın.
  • 360
    taraftarlarımızda ufak ufak homurdanmalar başlıyor, anlayabiliyorum. ancak fırtına öncesi sessizlik olduğunu düşünüyorum. hiç kimseyi göndermezsek inşallah aralarında icardi'nin de olduğu üç üst düzey oyuncu alacağız. (icardi + orta saha + sol bek) artı kaleci günay gelecek.

    zaten çok iyi bir kadromuz var. paniğe hiç gerek yok. eleme turlarındaki rakiplerin mevcut galatasaray kadrosunun yanına bile yaklaşamaz. hull city maçının ilk yarısında yine rakibin içinden geçtik. zalgiris'miş, bilmem neymiş bunları beşlik yaparız.

    takıma ve yönetime güvenelim. (erden timur inanılmaz çalışıyor yine. adam londra'da üs kurmuş, helal olsun)
  • 361
    erden timur'a olan güvenimiz tam. takımın şu anki kadrosu da en azından ilk tur için yeterli olacak gibi. yönetim ve okan buruk'ta elinden geldiğini yapıyor. ama sen daha transfer dönemi başlamadan önce kampa transferleri yetiştireceğiz dersen ve yapamazsan sorun olur. sen daha sonrasında en azından forvetimiz yok ben mi oynayacağım forveti ve bir kaç kişiyi kampa getireceğiz dersen ve yapamazsan sorun olur. her transfer sezonunda ne yazık ki geri kalıyoruz. umarım beklenilene değer oyuncular gelir, erden timur'a olan inancımız tam. hatta istediğimiz gibi bir dönem geçirmesek bile bu transfer döneminde canı sağ olsun. sadece söylemlere biraz dikkat etmek gerekiyor, taraftarın biraz homurdanması da normal. tabi burada arabistan faktörünü es geçiyorum, belki de oyuncuların gelememesinin en büyük nedeni bu piyasa da olabilir.
  • 362
    galatasaray için yavaş ilerleyen dönem. ama bu sıkıntılı olduğumuz anlamına gelmiyor. benim tek eksi verdiğim not ne olursa olsun bu zamana kadar bir santrafor alınmalıydı. evet ıcardi’yi gerekirse son güne kadar bekleriz ama ıcardi gelse de gelmese de bir santrafora daha ihtiyacımız var ve o transfer kampa yetişmeliydi.

    kadromuza bakınca aslında gözü kapalı 11’e yazacağımız 16 oyuncumuz var.

    fernando muslera
    sacha boey
    leo dubois
    victor nelsson
    kaan ayhan
    abdülkerim bardakcı
    emin bayram
    kazımcan karataş
    lucas torreira
    berkan kutlu
    sergio oliveira
    nicolo zaniolo
    yunus akgün
    dries mertens
    kerem aktürkoğlu
    barış yılmaz

    bu 16 oyuncu yüzde 90 ihtimalle 2. ve 3. ön eleme turunu rahat geçer. aslında kimsenin gitmediği senaryoda buraya 4-5 oyuncu eklersek ligi çok rahat götürür ve şampiyonlar liginde saygın bir performans gösteriririz.

    ama bu oyuncular kesin kalacak gibi bir durumumuz da yok. kadromuzun mevcut haline güvenip ağırdan almamız doğru bir strateji fakat bir anda boey, nelsson, zaniolo ve hatta torreira’dan olabiliriz. işte sıkıntı o zaman başlar. ağustos ayında bir anda 6-7 mevkiye birden as oyuncu transferi bakmak her şey sil baştan yapmak olacaktır. onun için eğer kim gidecekse bir an önce elden çıkarmamız ve hızlanmamız lazım.

    yukarıda yazdığım isimlere yedek kaleci hariç solbek, orta saha, kanat ve 2 santrafor ihtiyacımız var. eğer zaniolo kanat olarak düşünülüyorsa kanat transferi yerine on numara almamız gerekiyor. üstelik bu transferler içinde şu an tek acil olanı bana göre santrafor pozisyonu.

    bunun dışında benim hoşnut olmadığım başka bir konu ise transfer söylentilerinde hiç scout transferi duymamamız. 5 transfer yapacağız diyelim. ıcardi ve rashica’yı aldığımız senaryoda geriye 3 transfer kalıyor. bana göre bu 3 transferin en az iki tanesinin 20-21 yaşlarında sağlam bir gelecek vaat eden futbolcu olması gerekiyor. torreira-oliveira-berkan üçlüsünün oraya paredes konuşuluyor, sol bek’e angelino konuşuluyor. yıldız oyuncular iyidir hoştur ama bu iki mevkiden birini scout transferi yapmamız gerekiyor. ıcardi’nin arkasına ise kesinlikle genç oyuncu almamız lazım. önümüzdeki sezon 3 yerli kuralı devam edecek. eğer angelino’yu alırsak yerli kuralı için kazımcan’ı fazla oynatamayız. ama oraya bir scout transferi yaparsak kazımcan’ı yeri geldiğinde solbek’e koyabiliriz. paredes’i alırsak ise 3 milyon maaşa yakın 3 orta sahaya sahip olacağız. bizim için bu fazla lükse kaçıyor.

    bu sebeplerden dolayı ben paredes yerine şöyle 21-22 yaşında bir box to box orta sahayı, angelino yerine 21-22 yaşlarında hucümcü bir sol beki tercih ederim. en azından bu iki mevkiden birinde kesinlikle scout transferi denemeliyiz.

    transferler sonrası oluşacak kadromuz ise şu şekilde;

    muslera
    boey-nelsson-abdülkerim-transfer
    torreira-transfer
    rashica-zaniolo-kerem
    ıcardi

    batuhan veya transfer
    dubois-kaan-emin-kazımcan
    berkan-oliveira
    yunus-mertens-barış
    transfer

    eğer okan hoca bu oyunculara ek 23. ve 24. oyuncuyu isterse ya dışarıda kalan oyuncularımızdan ya da altyapı oyuncularımızdan yararlanabilir. midtsjö, yusuf demir, ross, morutan, cicaldau, taylan, emre kılınç gibi oyuncularımızdan 2 tanesi yedeğin yedeği olarak takımda kalabilir.
  • 363
    yaprak kimildamiyor bu sezon. kupa 1 elemeleri yaklaştıkça ister istemez biraz panikliyoruz taraftarlar olarak. belki de yönetim geçen sezonki gibi 4-5 transferi bir anda duyurmayı planlıyor da olabilir bilemiyorum.

    en azından elemelere kadar bir sol bek ve bir forvet alınsa içimiz biraz daha rahat olurdu. anlıyoruz tabi yönetim ince eleyip sık dokuyor çünkü paramız yok. transfer sezonu içerisinde gerçekleştirmemizin çok çok zor olduğu isimleri son dakika transferleriyle takıma seviye atlatacak şekilde almak istiyorlar muhtemelen ancak bu sezon elemeler olması biraz can sıkıyor tabi.

    her halükarda yönetimin galatasaray'ı en az bizim kadar düşündüğü ve bu insanları ne kadar işbilir olduklarını geçen yazdan ispatladiklarini düşünüyorum. umarım elemelerde transfer yüzünden sıkıntıya girmeyiz çünkü kar etmek istediğimiz 4-5 milyonun kat kat fazlasını elemeleri geçip gruplara kalabilirsek cebimize koyacağız zaten.
  • 364
    fb'nin oyuncu satmasından dert yanan arkadaşlarla dolmuş burası. fb isterse 100mlik satış yapsın adamların 10 yıldır elle tutulabilir bir başarısı yok. transfer yapmak başarı sayılıyorsa artık tebrik edelim kendilerini.

    ben bugün tribünden arkadaşlarımla da konuştuğumda aynı şeyleri söyledim. icardi ya bize ok dedi ya da ok demezse hemen açıklayacağımız bir forvet transferimiz var. erden timur'a güveniyorum ve son ana kadar sabrediyorum. sizlere de bunu öneririm. baktık olmadı, hep birlikte eleştiririz.
  • 366
    geçen yaz (bkz: 2022-2023 yaz transfer dönemi) bu tarihlerde grillitsch ve idrissa gueye transferleri başarısız olduğu için ben de dahil olmak üzere taraftar panik hali içerisindeydi ki haksız da sayılmazdı çünkü kadro berbat haldeydi. şu an ise elimizde santrfor harici buraya transfer olmazsa olmaz diyeceğimiz bir mevki yok. hali hazırda elimizde icardi ve rashica haricinde şampiyon bir kadro var. gidenler olunca yeri dolmazsa o zaman farklı konuşulabilir. rakip zaha aldı diye yangın yapılıyorsa bizim zaten zaniolo'muz var. kimin ne aldığına çok takılmamak, sabırlı olmak lazım diye düşünüyorum.
  • 367
    artık sinir krizleri geçirmemize ramak kalan transfer sezonuna doğru gidiyoruz. ya arkadaş anlayamıyorum tamam icardi muhabbetine bişe demiyoruz zor transfer, ama bi kulüpte “0 rakamla “sıfır” forvet varsa ve cl ön elemeleri oynayacaksa allah aşkına 1 tane yedek forvet indirirdi en kötü be. türk futbol tarihinde takımlarımızın ne kadar çok kaza yaşadığını biliyoruz bu tip maçlarda. şu ana kadar hiç transfer yapılamamış olması tam bi fecaat. 1 aydır düzenli olarak her gün paredes’i bitiriyoruz. yani bu kadar olmamalı ya. taraftarın sinir uçlarıyla oynamak artık bu. her gün angelinho, icardi ve paredes arada da sponsorluk haberleri ile gün geçiyor.

    geçen sene ile kıyaslayan arkadaşları da hiç anlamıyorum zaten. geçen sene belki geç transfer yapma lüksün vardı, belki fırsat transferi kovalayabilirdin ki icardiyi aldın, ama şu an öyle bir şansımız yok. cl ye katılım bile sana 30 m euro gibi paralar getiriyorsa senin planlamaların daha hızlı ve iş bitirici olmalı ki erkenden takım hazır olsun. zaten okan buruk da bunu söyledi ne kadar erken o kadar iyi diye.

    şimdilik sakinim ama sinir harbine doğru gidiyorum. umarım bu ay içinde bazı parçaları tamamlarız transferde.
  • 368
    yöneticilerin saçma sapan söylemleri nedeniyle taraftarın yangın durumuna geldiği dönem. bence yangınlık bir durum yok ama her gördüğü mikrofona transferler hazır 3 tanesi bitti 5 tanesi bilmem ne oldu icardi kalacak şeklinde söylemlerde bulunursan fazla beklentiye girer taraftar. icardi için elimizden gelen en iyi teklifi yaparsın şartları söylersin olmazsa yapacak bir şeyimiz yok diye belirtebilirsin. ayhan akman bile transferlerin hazır olduğunu söyledi 1 ay önceden. iyi geçen bir sezon sonrası haliyle beklenti yükselmişken onun dışında söylemlerle de iyice tepeye çıktı beklenti. en azından bir yedek forvet çözmeleri gerekiyordu o da ayrı mesele. iyi başlamadı ama umarım sonu iyi olur diyelim.
  • 369
    kadromuzun şampiyonlar ligi elemelerini geçmeye yeteceği inancı yanlış. tamam, ikinci turdaki rakibimizi santrforsuz da eleriz, ama ikinci turdan bir hafta sonra oynanacak üçüncü tur maçlarında aek veya sparta prag çekersek normalde yüzde 80 ihtimalle geçeceğimiz turu santrforsuzluktan zora sokabiliriz. avrupa'da her zaman bulduğunu atmalısın.

    ilk etapta 2. santrfor işini çözmeliydik ne olursa olsun. bunu istemeye yangın denemez sanıyorum. kampa kadar transferler bitsin diye bekleyen zaten yoktur. böyle bir kişinin galatasaraylılıktaki ilk yılıdır.
  • 370
    muz yiyeyim ama tadı çilek gibi gelsin zihniyetiyle transferlere girişildiği için sıkıntıların yaşandığını düşünüyorum.

    özellikle okan buruk'un ve erden timur'un haftanın her günü televizyonlara çıktığı dönemde gördük ki, istediğimiz 2. forvet hem icardi yokken orayı doldursun, hem icardi ile oynayabilsin, hem kanat forvet olarak değerlendirilebilsin, hem de 10 numara gibi oynayabilsin isteniyor.

    anlat anlat heyecanlı oluyor. hedeflerin büyük olması güzel bir şey tabii. ama realist olmak da lazım bazen.
  • 371
    2.5 hafta sonra şampiyonlar ligi ön eleme maçına çıkacak takımın elinde sıfır santrafor varsa ve kampa böyle giriyorsa taraftarın bunu eleştirme hakkı vardır.
    konuyu erden timur'a destek olun, nankörlük yapmayın! noktasına getirmeye gerek yok.
    son yıllarda erden bey kadar sevilen bir yöneticimiz olmadı, hepimiz kendisine destek veriyoruz,
    hepimiz uzun yıllar bizimle birlikte olmasını da istiyoruz.
    ama ortada bir hata varsa bunu da dile getirmek hepimizin galatasaray'a olan borcudur.

    burada çoğu kişiye kızıyorsunuz, yangıncı diyorsunuz.
    mesele burada zalgris'e santrforsuz çıkarsak eleniriz meselesi değil.
    icardi transferinin 2-3 aylık bir süreç olduğunu, bafetimbi gomis'in bize veda edeceğini, mostafa mohamed ahmed'in satış maddesi olduğunu neredeyse sezon başından bu yana biliyoruz.
    hal böyle iken kamp kadrosuna yine yeniden santrforsuz girmek yanlıştır.
    daha önce söyledim yine söyleyeceğim; kimse yönetimden temmuzun başında dünya yıldızı beklemiyor.
    as santrforu bile olmayan takıma, kampa yetişmesi için yedek santrfor istiyor.
    bunu isteyen adamları da yangıncı taraftar diye nitelendirmeye hakkınız yok.

    2. ön eleme ve 3. ön eleme arasında 1 haftalık süreç olacak, 2. ön eleme maçına santrfor yetiştirmemek diğer elemeye de santrforsuz çıkmak demektir.
    istenilen sadece ilk kampa yedek santrfordur, galatasaray'ın da bu işi çözmesi elzemdir.
    koca kulüpten bir tanecik transfer isteyen ve bu istenilen transfer de yedek oyuncu statüsünde olacakken bunu dile getiren insanların üstüne gitmeyelim, bu transfer sezonuna beklentinin altında başladığımızı da kabul edelim.

    son olarak mevcut kadromuzu koruduğumuz takdirde yedek santrforumuzu ve sol bekimizi alırsak, play off turuna kadar sizin tabirinizle yangın çıkarılacak bir durum olduğunu ben de düşünmüyorum.
  • 372
    şampiyonluk daha 1-2 gün önce alınmıştı dursun başkan bi' yayında mülakat verirken şu minvalde cümleler etmişti -muhtemelen ostersunds maçlarını kastederek- '' bu kampa yetişmeyen geç transferlerin acı faturasını en iyi ben bilirim. böyle olunca astarı yüzünden pahalıya mal oluyor.'' demişti.

    o zamanda ostersunds için köy takımı kasaba takımı stadı 3000 kişilik vs yakıştırmalar olmuştu sonuçta adamlar her iki maçta da rahat oynayarak, zorlanmadan bizi elemişti. he, belki tam kadro çıksak da elenecektik orasını bilemem ama sen üzerine düşeni yap , her rakibi küçümsemeden ciddiye al, transferini yap kadronu hazır tut gerisi biraz da şans. ama sen çıkacak takım kasaba takımı vs dersen her an şamar yiyebilirsin. santraforsuz ş. ligi ön eleme maçlarına mı çıkılır yahu?
  • 374
    acele transfere luzum yok, takimin iskeleti ne yapmasi getektigini cok iyi biliyor. 5 temmuz hull city macinin ilk yarisi inanilmaz net set hucumlari yapan bir takim vardi ki o takimda nelsson abdulkerim ve boey yoktu, yani takim savinmasinin bel kemigi ve build up'i hazirlayan adamlar.

    zaniolo da eklenince gayet ne yaptigini bilen bir takim sahada olacak. ıcardi ve orta saha transferine zaten her sey cozulmus olacagi icin aceleye gerek olmayan transfer sezonu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın