• 355
    arapların piyasayı kırmasıyla sadece bizim değil epl kulüpleri hariç diğer takımlarında sessizliğe gömüldüğü transfer dönemi.
    transfer sezonu bitmediği için yangın yapmıyorum ama icardi harici ilgilenilen isimler pek iç açıcı olduğunu düşünmüyorum. satış kısmında da geçen yıllardan beri süregelen başarısızlığını devam ediyor.
    orta saha için parades ismi geçiyor evet kaliteli oyuncu buna kimsenin bir lafı yok 29 yaşına gelmiş bir oyuncuya yüklü maaş vermek doğru değil hele ki icardi'ye tarihinin en büyük kontratını vermeye hazırlanırken. biz arap takımı değiliz. verilen bu maaşların vergiside mevcut ve biz ödüyoruz. hiç öyle taraftarsın sen muhasebe ile ne işin olur demeyin. bundan iki yıl sonra o maaşlarla 32 yaşına gelmiş oyuncuları yollamak için kapı kapı dolaşmak zorunda kalabiliriz. bu filmi daha önce çok izledik. fakat çıkan isimlerin doğruluğunu bilmeden konuşuyorum ziyech, auba, antonio gibi isimlere gitmek yanlıştır. takımda yüksek maaşlı bir şok oyuncu mevcut, döviz kurumun nereye kadar artacağı belirsiz, artık akılcı davranmak lazım. ben taraftar 3 yıl çok iyi bir takım sonra 4 yıl eziyet veren bir takım görmek istemiyorum, planlı programlı iş yapılsın.
    yıldız transferini literatüre sokan kulüp real bile yıllardır kendi yıldız oyuncularını yetiştirme yoluna gitmeye başladı çünkü prime dönemindeki yıldızları getirmek sürdürülebilir değil. bunu dünyanın en büyük kulubü anladı ama biz hala her bölgeye kendi bütçemiz dahilinde 30 yaşında oyunculara yıldız sayabileceğimiz kontratlar vermeye kalkışıyoruz. yanlış bir yol bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın