• 356
    transfer penceresi açıldığından bugüne kadar kötü geçen bir dönem. en azından iki oyuncu satışı bekliyordum. (bkz: sacha boey) (bkz: victor nelsson) bu iki oyuncuya ya az para teklif ettiler. ya da her zaman ki gibi biz uçup kaçtık. rakibimize en gıpta ettiğim olay açıkçası bu. oyuncu satmakta yönetimler değişse de fıtrat aynı kalıyor gibi. serbest kalma bedeli 25 milyon euro (bkz: victor nelsson) olan oyuncuyu mükemmel performans göstermesi rağmen satamıyoruz.

    satış olmadan, bonservisli oyuncu alamayacak durumdayız. (her zaman ki gibi) aslında yangın yapılması gereken durum sadece bu. almaktan ziyade satmak daha çok önemli. (bkz: fatih terim)

    bu olay yetmezmiş gibi kulübe yakın olan sözde gazeteciler, her gün yalan haber pompalıyor. zaten bu en can sıkıcı olay. sırf bu vb. gibi olaylar yüzünden transfer dönemini sevemedim gitti. gazetecilerin olayı içerden bilgi almaktır doğrudur. ara sıra tutmayan bilgi de alabilirler ama sürekli aynı şeyleri söylemek, hocanın ve yönetimin gündemimizde yok dediği adama haber girmekle olmuyor bu işler. kimseye işini öğretmeye kalktığımız yokta her gün yalan sıkmayın o bize yeter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın