resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 97
    rahat uyudunuz mu sayın yöneticilerimiz. maçtan sonra sayın başkanımız, tezgaha kurban gittiğimizi söyledi. hatta ilk defa fenerbahçe ile işbirlikçi olup, birlikte kumpasa getirildiğimizi anlatmaya çalıştı, bozuk diksiyon, kontrabas sesiyle. bende rahat ettim artık, madem ki bilerek yapılmış onca şey, üzülmeye ne gerek var dedim ve kendi payıma rahat uyudum!

    bir şeyi çok merak eder dururum yıllardır. başımızdaki kaderimizin karar vericileri, kendi işlerinde acaba nasıllar. örnek, ege seramik'e bir genel müdür makamına eşşek yükü para ödeyerek bir odacıyı transfer etse, 6 ay sonra fabrika sendelediğinde, yine bir eşşek yükü tazminat ödeyerek odacıyı kovup, yerine bir ton daha para vererek bir çaycıyı getirse ne olur?

    hiç bir şey olmaz kendi parasıdır, sokağa atarmı, içinizde kimbilir ne cevherler vardır, gidin bakalım iş isteyin verirler mi. maskeli balodayız sanıyorlar kendilerini ancak maskeleri bile yok. milyonlarca galatasaray'lının üzüleceğine sevineceğine, üç beş zengin galatasaray'lı karar veriyor. sistem aynı sistem, toplasan 20 kişi yoklar, sırayla para harcıyorlar. sırayla bezdiriyorlar bizi canımızdan. blogları okuyorum, gece bütün spor yazarlarını okudum. hiç biri bizim bloglardaki gibi yazmamış. niye yazsın, kendileri de sistemin içindeler. koskoca ülkenin en büyük iki takımı 3-5 kodamanın elinde maskaraya döndü. tek bir şut yok, 3 pas yapan yok, sanki beraberlik ikisinede yarıyor gibi en ufak bir kaygı yok. bizde hoca bile yok, var da zararımıza. ilk yarım saatte 2 oyuncusu değişmiş takıma karşı en ufak bir hamlesi yok. uzatmalarda nonda'yı oyuna sokarken ne düşündü acaba. manda yemiş semiz nonda'yı her halde kavga çıkınca boksör olarak kullanmayı düşünmüştür.

    lincoln'ü gözümüzden sonra gönlümüzden de düşürmeyi becerdi işte daha neyapsın. bir de utanmadan daha her şey bitmedi, kredimiz tükendi diyor. her maçı yensen ne olacak, bundan sonra kaç kişi maça gidecek? kaç kişi yeni sezon kombinesini alacak? duygularımız sevgimiz bu kadar ucuzmu bizim? her şey paramıdır sizin için? akılları sıra kurnazlar, fener'i yenip o gazla 8 ay sonraki, maçın parasını kapacaklar. kapınca ne yapacaksın ki parayı? fosil feldkamp'a tazminat mı ödeyeceksin?

    yenemedin, kes cezayı futbolcuya, yine yenemedin hocayı kov, sen getirmemişin gibi. o da olmadı hakemlere bilet kes, olmadı komplo üret, bizi indirdiler de. sakın deme ama ben ne anlarım galatasaray başkanlığından. taraftarız biz çekeriz cefa, unutur gideriz bir sonraki maç herşeyi. bülent korkmaz'ın hanımı 2002 den beri ilk defa maça geliyormuş. insan kocasının oynadığı, oynattığı takımın maçına bile gelmezmi? gelmez, bunların hiç biri futbolu da galatasaray'ıda sevmez. kendileri işin içinde yoksa en büyük maçta bile ergün penbe misali bowling oynar yine maç seyretmez.

    aslında bizde seyretmiyoruz ağalar. sanmayın ki maça gelenler futbolu sevdikleri için geliyorlar. bedava loca ver bakalım bir kişi çıkar mı fenerbahçe stadında maç seyredecek. şu devre arasında işemek için sidik gölünün içine daldığımın stadı onların sırça köşklerinden daha mamur niçin gelir bizlere. biz formayı, renkleri seviyoruz abiler. o formanın içindekileri de sevmemiz ömür alıyor. bir ömür süresince 2 kişi çıkar yada çıkmaz. formanın dışındayken de sevmemiz için metin oktay olsun isteriz, arda turan olsun isteriz.

    galatasaray'ın şu ligte 5. olması için futbolcuya bile ihtiyaç yok. boşuna para vermeyin bari şu son iki ay. hepsine izin verin, seneye oynatmayacaklarınızı şimdiden gönderin. hayallerimizi, umutlarımızı, heyecanımızı aldınız bizden. en yoğun galatasaray'lı taraftarın 23.000 kişisi tribünlerdeydi. ikinci yarı soluk bile veremez olduk, bırakın bağırmayı. korner atmaya gidecek adam yok, maç bitiminde bari kavga edelim dediler. seyirciye şirin görünmek için yok yere dalaştılar. pozisyon yok, maç bitmiş, elektrikli bir durum yok 4 kişi oyundan atılıyor. sonra hakeme bok atıyorlar. hakem ne yapsın futbolcuların hepsi üç kağıtçı, çoğu ahlaksız.

    her sene yeni bir takım kurup, hayal tüccarlığı yapanlar, bir sene de siz olmayın, çekin gidin, maça gelmeyin, hiç kimseyi transfer etmeyin. başımızda hoca falan da istemez. yok gitmeyecekseniz benden paso, ben gidiyorum. bu tiyatroyu artık seyredemeyeceğim. benim sevdiğim, uğruna ölümlere gidip geldiğim takım bu takım değil. artık umudum yok, hiç bir zaman da olmayacak.

    suçlu sorumlu aramayın boşuna, tek bir suçlu vardır o da galatasaray başkanı'dır. monşer adnan'ın yerine embesil özhan'ı, çırak bülent'in yerine çaylak skibbe'yi arayacağımı biri söylese kavga ederdim. ettim de zaten(atahan kardeş'le).

    büyük galatasaray taraftarı, okumuş, okuyan gençlik, ne yapın yapın kapalı tribün ruhunu yönetim kademelerine taşıyın. inanın bizim zamanımızda böyle bir kaygı yoktu. o zaman oynayanlar da, yöneticiler de kirlenmemişti. biz kirli değildik. saf bir galatasaray'lıydık. şimdi ki hokkabazlar olsaydı inanın ne yapar yapar o biz bu makamları bunlara bu kadar kolay teslim etmezdik. bizden geçti, gelecek sizindir, gösterin kendinizi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın