• 193
    oynanan futbol, kadro yapısı ve bu sezon çok oynama şansı bulmayan oyuncuların iyi olması sevindirse bile yekta'nın sakatlanmasıyla maçın sonucunun ve oynanan futbolun bi' önemi kalmadı benim için. herkesin beğendiği ya da sevdiği bi' oyuncu vardı. melo misal en sevilen adamlardan biri. benim en sevdiğim adamsa yekta. beğenirsiniz beğenmezsiniz, eleştirirsiniz ya da geçen sene ne yaptı diyebilirsiniz. herkesin futbol anlayışı bir değildir sonuçta. yekta bende özel biri. içimizden çıkıp galatasaray futbolcusu olan tek isim olması dolayısıyla belki öyle ama seviyorum. her ne kadar bu sezon oynamasa bile, bundan sonra da uzun bir süre oynamayacak olsa bile yekta bizim için önemli bir oyuncu.

    geldiği günden beri yanlış yerde oynatıyoruz bu adamı bir de. sürekli kanatlarda denedik ama aslında orta saha oyuncusu! bu maçta da kanat başladı ama içeriye daha çok girdi ve içerde de iyi işler yaptı.

    bir şeyi unutmamalıyız ki yekta sahadaki bizdir! bundan sonra da öyle kalır umarım.

    semih'in oynadığı futbol mest etti. bundan sonraki süreçte daha fazla forma şansı bulur umarım. o bizim bülent korkmazımız olmalı!
App Store'dan indirin Google Play'den alın