• 182
    yer kabuğu soğumaya başladığından beri kaybetmediğimiz,ilk insandan beri berabere biten, kavimler göçünden beri de 0-0 biten kayseri galatasaray karşılaşmalarının bugün oynanananından çok iyi bir ilk yarı, aynı kötülükte bir ikinci yarı oynayan galatasaray'ımız 3 puanla ayrılmayı başardı. ilk yarıyla ikinci yarı arasındaki bariz farkın tek sebebi yekta-aydın değişikliği mi bilinmez ama kesin olan bir kaç şey var.
    ayhan o kadar da fena oynamadı aslında. hatta iyiydi bile diyebiliriz. semih kaya hata yapmadan oynadı bu da gayet olumlu. yekta'dan gelen haberler kötü. şansımıza sokayım demekten başka çare yok 4-5 ay oynayamayacakmış deniyor. riera da biraz daha etkiliydi geçen maçlara göre. melo ise durgun. kötüydü demiyorum. kendi standartının altındaydı. ebue'nin o eski halinden eser yok şimdi. yıllarca arsenal'de, hazırlık döneminde ise gayet hazır görünmüştü halbuki. elmander, ujfa bildiğimiz gibi. baros formayı biraz zor alır elmander'den. muslera'ya fazla iş düşmedi ama genel olarak beklentilerin altında. dakikasını hatırlamadığım bir pozisyondaki* kararsızlığı az kalsın pahalıya mal olacaktı.
    piyangodan attığımız ikinci hol olmasa çok zorlanabilirdik. maçın kırılma anı o goldü. bir de hoca değişiklik yapmakta biraz gecikti sanki. özellikle ceyhun daha erken girebilirdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın