• 180
    kayserispor deplamanında bu kadar eksikle 2-0 kazanmamız çok önemliydi. hem moral oldu hem de oç. diye tabir edilen kimselerin yönetimi yokken bu takımın her türlü kazanabileceği bir kere daha belli oldu. buradan selam gönderiyorum onlara.

    maçtan gördüklerim madde madde :
    -elmander yine parçaladı. duyduğum kadarıyla 40 derece ateşle oynamış adam. vallahi iyi bulduk bu adamı. aman kaybetmeyelim. ah bir de yanına berbatov, drogba gibi biri geldi mi daha da coşar bu.
    -selçuk vasat bir oyun oynadı ama fırsatçılığıyla bir gol attı. ama bence çok daha iyi olmalı. belki ben hıncallaştım ama daha çok şeyler bekliyorum ondan.
    -ayhan ve semih ise iyi oynadılar. bazen ayhan eski ayhan oldu, semih de bazen bazı hatalar yaptı ama genel olarak iyilerdi.
    -riera diğer maçlara oranla çok başarılıydı. asistini yaptı, çalımlarını attı, savunma ve hücumda da etkiliydi. çok iyi değildi ama gelişme vardı.
    -artık terim de görmüştür ebue'nin asıl yerinin sağ bek olduğunu. aslanlar gibi oynadı orada. sabri'nin yeriner o oynasa sağ bekte çok daha iyi olacak.
    -takımı en önemli sorunlarından birisi olan 1-0'ın üstüne yatma ve rakibi kendine çekme olayı bu maçta da görüldü. çünkü skoru korumaya başlayınca etkili olunan presi yapmıyorsunuz ve rakip rahat geliyor. 2.gol gelmese kayseri gol atabilirdi. gerçi o presi de sürekli yapacak bir takımız yok sanırım.
    -ilk yarı iyiydik. 2.yarının bir kısmında bayağı kötüydük.
    -bu sezon hakemin galatasaray alehine hata yapmadığı ilk maçtı sanırım.

    galatasaray deplasmanda, bu kadar eksikle kayseri gibi bir takıma karşı kazanarak hem şaşırttı hem sevindirdi. inşallah devamı gelir ve ara transfere kadar en az kayıpla gideriz. ki hakem müsvettelerinin çelmeleri olmazsa büyük ihtimalle en az kayıpla da gideceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın