• 122
    galatasaray macta muthis bir savunma yapmaya gayret etti. fark acilirken de, fark acildiktan sonra da bu boyleydi. sans toplari yanimizda olsaydi daha farkli olabilirdi ama bu bir bahane degil elbette.

    bir de su var; fenerbahce'nin ulker ile birlesmesi ona muazzam bir avantaj saglamistir, bu dogru. sadece butce acisindan da degil, euroleague bileti sayesinde top class oyuncularin gelirken tereddut etmeyecegi bir takim olmustur ama buyuk takimlar, boyle buyuk seyler yaparlar. galatasaray da daha iyi bir sponsorla daha iyi yerlere gelecektir. takimin maglubiyeti kabullenmemesi bir kimlik oldu artik. belki bu maci ve sampiyonlugu kaybettik ama bu sezon cok guzel bir takim ve salonlarla yeniden barisan bir taraftar elde ettik. ben iyi yatirimlarla galatasaray'in onumuzdeki 5 sezon icinde sampiyon olacagina cidden inaniyorum.

    bu arada adnan polat sozum sana; futbolda ilk devre bittikten sonra bir bok olmayacagini anlamamiza ragmen, zapata, stancu vs bir dolu para harcadin, onda biriyle su basketbol takimini takviye etmedin ya; hah iste bu kafan sebebiyle baskanliktan kovuldun sen. hadi simdi git ve basina yalan aciklamalarda bulun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın