• 1021
    adnan polat yönetimi için

    2008 şampiyonluğundan sonra cl ön elemesi için elini taşın altına koyamayan. ne zaman cl den elendik o zaman transfer yapmayı akıl eden yönetimdi. getirdiği oyuncu iskeletini, oyuncu teknik direktör ilişkisini bozan. kalburüstü bir takıma 5-2 yenildik diye takımın düzenini bozan. takımın içinde yıldız olacak ve yıldızlar varken hayatının ilk ciddi antrönürlük deneyimini yaşayacak kişiyi getirip harakiri yapmış yönetimdir.

    bu yaptığı hatalar kulübün 3 senesine bedel duruma geldi.

    ama sorsan suçlu lincoln.

    2009 yılında bomba transferler ile başlayan yönetim. elano, keita, rijkaard, jo, giovani dos santos, caner erkin, neill transferleri. yeni bir sistem yeni oyuncular. ama ne sabır gösterdiler, ne de anladılar. takımın neredeyse tüm iskeleti değilmiş ama onlar takmış alemcilere, karaktersizliğe. sakatlıklar da üstüne gelince al sana hüsran.

    2010 yılı fiyaskonun allahı. transfer sezonunun son gününde misimovic, insua. öncesinde cana, pino. sonrasında kazım, stancu, cana. he bir de aldığımız sonra yolladığımız yerliler. bu sezonda yaptığı hataları anlatmaya bile gerek yok. öpt by.
App Store'dan indirin Google Play'den alın