• 1396
    bir söz vardır hani, müflis tüccar eski defterleri karıştırırmış derler. her başarısız sonuçtan sonra sözlüğün durumu da aynen öyle oluyor işte. lincoln'den keita'ya, elano'dan lukunku'ya kadar ne kadar geçmiş gitmiş futbolcu, lucescu'dan terim'e, gerets'den skibbe'ye bütün eski teknik direktörler mutlaka özlemle yad edilir. bu adamların bir çoğunun galatasaray'dan teneke bağlanıp yollandığı, bir kısmının sadece para için buraya gelip, cebini doldurduktan sonra kaçıp gittiği unutulur anında.

    aslında bu bile taraftarın şuursuzluğunu anlamak için yeterli bir sebep. taraftar hala zannediyor ki, bu takımın başarısızlığının nedeni futbolcu ya da teknik direktör sorunu. kulübün en tepesindeki koskoca yönetim sorunu göz ardı edilir, bütün ihale futbolculara veya teknik direktöre kesilir ve bunun üzerine sayısız polemik sürer gider.

    not: aslında yazacağım çok şey vardı ve yazacaklarımı düşünürken tesadüfen şu videoyu gördüm, üstüne daha da fazla söylenecek bir şey yok bence, http://www.facebook.com/...4095268&comments
App Store'dan indirin Google Play'den alın