• 2782
    gönderilenler ve gündemdekiler kadroda olsaydı ve rijkaard gitmeseydi bugün başka şeyler konuşabilirdik.

    yani ben şunu söylemek istiyorum sözlük;

    ------------------m.topal--------------------

    ------------bigila--------cana---------------

    keita------------------------------------arda

    ------------------baros-----------------------

    böylelikle takımın dinamosu olan orta saha hem savaşan hem oyunu iki yönüyle oynayabilecek futbolculardan oluşarak, kanatlardaki yıldızların iş bitirici özelliği ile sonuca varmış olacaktık.

    şu kadro galatasaray yönetiminin hatasından başka bir şey değildir. şayet galatasaray yönetimi biz nerede hata yaptık derler ise bu kurulan kadro onlara her şeyi anlatacaktır. oyuncularda suç aramıyorum, barış, ayhan, mustafa sarp... sonuçta herkes yeteneğinin yettiği ölçüde çaba sarfediyor, burada tartışılanda bu değil zaten. buradaki mesele, eğer siz gerçekten başarı istiyorsanız ve florya'da yaptığınız onca değişiklikten sonra, yeniçerileri eledikten sonra yalnızca ve yalnızca inandığınız kişilere inandığınız görevleri vermek zorundaydınız.

    burada mesele rijkaard'ın başarısızlığı değil. burada mesele galatasaray yöneticilerinin acizliğidir. bakın, en başından beri biz forumlarda, arkadaş ortamında, sözlüklerde hep bu sistemi konuştuk. galatasaray böyle oynayacak dedik, sistemi düşündük, anladık. sisteme göre adam seçtik kendi çapımızda. yapmadık mı? total futbol v.s. günlerce kafa patlatmadık mı? patlattık. sonra?

    sonrası yok... adnan polat ve ekibi galatasaray kulübünün başında olduğu sürece sonrası yok bu işin. bu iş hagi ile falan da olmaz, mourinho gelse de olmaz. bu iş ne yapmak istediğini bilen yöneticilerle olur.

    yoksa futbolcu çıkar yeteneği kadar futbolunu oynar parasını alır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın