aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 676
    paralı askerlerdir.

    galatasaray taraftarının yönetimden para alması normalmiş. çünkü deplasmana gidiyormuş. çok da sikimdeydi sanki deplasmana gitmeleri. önce kendi sahasında deplasman yaşatmasınlar takıma. onlar gitmese deplasmanda galatasaray tribünü boş kalacak diye korkuluyorsa endişeye mahal yok. galatasaray türkiye'nin ve avrupanın her yerinde, dünyanın bir çok bölgesinde kendisine tahsis edilen her tribünü dolduracak kadar büyük taraftar kitlesine sahiptir.

    vay anasını be bir de sağa sola bok atıyor yandaşları "onlar maçtayken siz neredeydiniz" diye. cevap veriyorum onlara verilen ve karaborsadan sattıkları biletler yüzünden evimizdeydik, maçta karımızın kızımızın yanında çapulcu sürüsünden küfür yemeyelim, kavga etmeyelim diye evimizdeydik, olur ya galatasaray kaptanına aldıkları talimatla beste yaparlar moralimiz bozulur diye evimizdeydik, aldıkları paranın karşılığında 5 kuruşluk beste yapamadıkları ve söyledikleri saçma tezahuratları tv'nin sesini kısarak dinlememe gibi bir opsiyonumuz olduğu için evimizdeydik.

    ama merak edecek bir şey yok biz gereken katkıyı store, gsbonus ve çeşitli vasıtalarla yaparak onların arpalarının kaynağını besliyoruz.

    yönetime tavsiyem gidip aksaraydan rus kiralasınlar bunlara verilecek parayla. onlarda çok güzel bağırıyorlar. hem rakibin konsantrasyonu dağılır hem de stat her maç full + full çeker. nasılsa maliyetleri kafa kafaya gelir.

    son paragraf için (bkz: kel başa şimşir tarak öyle g.te böyle ....)
App Store'dan indirin Google Play'den alın