• 1005
    kimse kusura bakmasın her geçen gün sınıfta kalmaya devam eden taraftardır.

    gönülden bağlıyım kulübüme. ben burdan para falan kazanmıyorum. ama sami yen'in halini gördükçe üzülüyorum, belki de skorlardan çok daha üzülüyorum. bilmiyoruz öncelikle taraftarlığı. kimse bana kapalı müthiş, eski açık harikulade demesin. her maç ordayım. her maç izliyorum taraftarı. yıllardır aynı marşlar, aynı tezahuratlar. kimsenin maçı izlediği yok. nasıl cehennem orası. lincoln varken herkes lincoln'ü izliycem diye sahaya bakıyordu. hakemin hataları, rakip oyuncuların yaptıkları birbir görülüyodu. ne hakemi baskı altına alıyor taraftar, ne de rakip takımı. orası cehennem demeyin. o cehennem 2000'lerde kaldı.

    maç 1-3 olur; rijkaard istifa, yönetim istifa, maç 2-3 olur; cim-bom gol gol gol; maç 2-4 olur rijkaard istifa, imparator terim. dalga mı geçiyorsunuz arkadaşım. hangi tarafı tutuyorsunuz. bu kadar mı sonuç taraftarı oldunuz, bu kadar mı fenerbahçe taraftarı oldunuz. istifa edince noluyor, ne değişiyor.

    bak mis gibi skibbe frankfurt'u ne hale getirdi. bak löw almanya ile 3 atıyor bize, lucescu uefa kupası aldı(unutulmasın). madem fenerbahçe'ye benzediniz iyice, bari son dönemki hallerine benzeyin. aykut'a laf söyletmiyorlar, hemde hem şampiyonlar ligi'nden, hemde uefa'dan elenmesine rağmen. yazıktır günahtır.

    maşası olmayın insanların, kulübünüze bağlı olun, renkleri sevin, takımı destekleyin. maç çıkışı stad dışında takımı beklemek nasıl bir harekettir.

    kendinize gelin artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın