• 338
    futbol takımı için yapacakları, ya hocanın başını yakmak için oynamayan futbolcuları bir bir yollamaktı ya da frank rijkaard'ı yollamaktı..

    rijkaard'ın gönderilmesi durumunda daha önce hagi'yi, gerets'i, kalli'yi, fatih terim'i, skibbe'yi " futbolcular istemiyor, sevmiyor" diye gönderten, kendisini takımın sahibi sanan mafyatik yerli futbolcular, istedikleri zaman oynayacaklar, istedikleri zaman oynamayacaklardı..

    takımı satan, arkadaşına pas atmayan futbolculrın takım içinden elenmesi durumunda ise artık hiç bir hoca " futbolcular istemiyor, sevmiyor" diye gönderilmeyecek, hiç bir futbolcuda hocası gitsin diye takımı satamayacaktı..

    yönetim rijkaard'ı tuttun. iyide yaptı. ama aynı yönetim 20 yasında henuz galatasaray'a hiç bir basarı kazandırmamış arda'nın etrafına takım kurmaya devam etti..

    şimdi rijkaard'a da türkiye'de işlerin farklı oldugunu, kendilerini dinlemeleri, kamp yapması gerektiğini falan söylüyorlar.. bu sekilde ne olur biliyormusun yönetim? bi b.k olmaz!! rijkaard'ı bu sekilde takımda tutarsan, yine futbolcuların borusunu öttürtürsen bir b.k olmaz!! sezon basında hiç bir işe yaramayan maçlarda deli danalar gibi oynarlar, şampiyonluk yolundaki rakipler puan kaybedince oynamazlar onlarda puan kaybederle, şampiyonlukta gider.. tıpkı skibbe'de, rijkaard'a oldugu gibi..

    referans olarak emre belözoğlu'nu kendine idol alan, onun jardel'i dövdüğü gibi lincoln'un uzerine yurüyen, elano'yu, santos'u boş görüpte oyunun kanadını değiştiren futbolculara bel bağlarsan rijkaard'ın dediği gibi "3.lük başarıdır".
App Store'dan indirin Google Play'den alın