resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 16390
    kendisini çok severim, çok büyük saygı duyarım. hatta yediği hatalı gollerle kaybettiğimiz puanlardan sonra gelen eleştirilere bile tek başına kaç maç aldı, şampiyonluk aldı yakışmadı ama kredisi vardır gözüyle bakarım.

    ama 27 ağustos 2024 galatasaray young boys maçında yaptıkları ile açıkçası kaptanlığının alınması gerektiğini düşünüyorum. ilk maçta yediği hatalı golleri geçiyorum, oyunun bir parçasıdır der kabul ederim. ama dün geceki maçta önce colley ile yaşadığı gerginlik rahatsız etti beni. rakibin iki oyuncusu zaman kazanmak için sahanın içerisinden geçiyor, hakem fark etti ve duraklamaya eklenecek o süre. yapman gereken tek bir şey var, sakin kalmak. orada çıkan gerginlik kesinlikle bize yaramadı. 40 yaşında takım kaptanısın, defalarca kez gördün yaşadın buna benzer durumları. bunu düşünebiliyor olman lazım. hadi bu geçti gitti. kırmızı kart pozisyonu ise tek kelimeyle rezalet. golü yedikten sonra kırmızı kart gördüğü anı görmedim. sadece spikerin sesini duydum ve kafamda canlanan şey bir gerginlik çıktığıydı. ama bu gerginliği şampiyonluk maçında attıkları golden sonra topu tribüne diken emre b. ile yaşadığı gerginlik gibi hayal etmiştim. daha sonra tekrarı izlerken görünce sadece şaşırdım.

    bir oyuncu gergin bir ortamda gol attığında rakip tribüne doğru sevinebilir. golü atan oyuncunun sevincinde orta parmak falan yok. bruma beşiktaş tribünlerine yapıyordu benzer durumu. bunun karşılığı itiş kakıştır. tekme atmak değil. gider adamı itersin kakarsın gol sevincini bozar bağırır çağırır yollarsın. birkaç saniye sevinip diğer köşeye doğru koşan adama -özellikle kolunda kaptanlık pazıbenti takılıyken- tekme atamazsın.

    galatasaray kaptanı şu pozu vermemeli.
    https://pbs.twimg.com/...=jpg&name=medium

    yakıştıramıyorum kendisine.
App Store'dan indirin Google Play'den alın