• 35879
    https://x.com/686Luca/status/1801684339379298418

    --- alıntı ---

    galatasaray bu yil karar maclarinda onde baskiya karsi cok zorlandi. ayni musabakalarda sette de uretemedi. teknik ekip kadro planlamasinda ve taktiksel calismalarda bunun uzerinde durmali.

    baris alper'e ya da ıcardi'ye direkt oynayarak cikmaya calisiyoruz. yalniz 3 stoperle oynayan ya da atletik beklere karsi oyuncularimiz ustunluk kurmakta zorlaniyor. 2. toplari da alamazsak paralize oluyoruz. bu yuzden kisa cikmak, kombinasyonlarla baskiyi kirmak da repertuarimizda olmali.

    yenilmek sorun degil. musabaka kazanilir, kaybedilir. yalniz paralize olmak kabul edilir bir sey degil. rakip 10 kisi kaldi. kapandi. o yuzden uretemedik gibi bir durum yasamamaliyiz. sayisal ustunlugun avantajini kullanamiyorsak burada bir sorun var demektir.

    --- alıntı ---

    102 puanlı şampiyon takıma yapılması itibariyle ağır bir eleştiri gibi görülebilir ancak aşağı yukarı hemfikir olduğum şeyler söylemiş luca. özellikle iç sahadaki sparta prag ve fenerbahçe maçlarında önde prese karşı korkunç derecede zorlandık maalesef. fenerbahçe maçının sebebini büyük oranda psikolojik faktörlere bağlasam da (amiyane tabirle götümüz fazla kalkıktı maç öncesi) işin taktik boyutu da var. o gün fenerbahçe'nin rahatlıkla aşabilmemiz gereken presini aşmakta korkunç problem yaşadık.

    yerleşik oyunda üretim sıkıntısı konusunda kendisiyle %100 hemfikir değilim ama tabii ki bu konu üzerine de eğilmemiz lazım. set oyunumuz da olması gerektiği ölçüde güçlü değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın