• 10077
    yalan yanlış bilgilerle en değerli oyuncularını değiştirme işini o kadar çok yapıyor ki ben artık sabır sınıyorum. siz taraftar mısınız yalancı mı? siz taraftar mısınız iftiracı mı? siz taraftar mısınız?

    muslera kalesine gelen ilk topları gol yiyor ile başladık sezona, öyle bir yalandı ki en iyi kurtarış yüzdesine sahip olduğu sezon bunu dediler, sonra tabi biraz akıllanma geldi ama sezon sonu az biraz gol yemeye başlandığında yine başlığında bitmeye başladılar. galatasaray'ın efsanesine yeşil kova diyorlar lan, apo itinin görseline muslera yüzüne şoplayıp arkada pkk görseliyle pp yapıyorlar ve bunlar değer görüyor. siz aptal olduktan sonra daha çok güderler sizi, böyle diyen adamlara değer verdikten sonra kaptanı da yerler en iyi golcünü de yarın sıra torreira gelir, mertens gelir, barış gelir çünkü 2 maç kötü oynamaya bakıyor.

    icardi galataaray'ı takmıyor, antrenman yapmıyor vb. 10 tane iftira atıldı bu sene, hepsini kafalarında toplamışlar kötü anı bekleyip saldırıyorlar, icardi galatasaray'ı takmasa falcao ile aynı sakatlığı yaşadığı an 3 ay yatar gider tatil yapardı ama o sahada kalmayı tercih etti, keşke kalmasaydı ama bu sefer de takmıyor diye laf söyleyecektiniz çünkü siz kendinizi tatmin etmeye çalışan zayıf karakterli insanlarsınız. zayıf karakterinizi topçular üzerinden kusunca da yalan ve iftiradan başka bir şey çıkmıyor ortaya.

    icardi az skor üretti diye başladılar şimdi de, ben aklım başımda futbol izlemeye başladığımdan beri 41 gol katkısı veren bir forvet görmedim galatasaray formasıyla, 41 gol katkısı verdiği sezonda adama yapılanları görünce iyice algılara gelindiğini görünce deliriyorum. böyle bir sezonda icardi az gol atmış, 41 tane gol+asist yapmış adam ya, attığı gollerden 3 tanesi verilmedi en az 6-7 tane net penaltısı verilmedi, rakipler biçti ama ona rağmen gol kralı. adam çıkmış diyor böyle bir sezonda az gol attı gol kralı lan adam, ben hayatımda gol kralının az gol attı diye eleştirildiği bir yer görmedim, delireceğim vallah aklımı kaybedeceğim.

    angelino geldi, hatta gelmeden başladı defans bilmiyor demeye adamlar, 3lünün kanat beki dediler bomboş bir yalandı yerine istenen borna sosa ki çok istedi bizim yüce taraftarımız 3'lünün sol beki aslında, aslında o hiç defans yapmıyordu ama işte algı bir kere oturunca devamı da geliyor. adamı en önemli maçımızda oynatmadık yerine oynayan kazımcan sıçtı batırdı ama önemli olan oyuncu yemekti ve yendi. bu sefer yerine gelen adama defans yapamıyor diye başladılar, kötü oynadı çünkü derbide, şanssız gol yedirdi değil mi hemen saldıralım sonuç olarak tek maç her şeyin çözümü, hiç izlemediğiniz adama gelmeden saldırmak bizim en büyük özelliğimiz.

    zaha geldi sakat geldi adama başladılar tekerlekli sandalye görseli atmaya bunu bir güzel sindirdiler, adamın karakteri üzerinden aylarca dalga geçtiler, takımın huzurunu bozuyor dediler, icardi ile arası kötü dediler, muslera ile takipleşmiyor dediler. siz herkesin neden sevimli, cana yakın olmasını istiyorsunuz ki? bu adamın karakteri bu işte, siz neden kendinizi tatmin etmek için birilerini hep hedefe koyuyorsunuz?

    ziyech geldi yine benzer karakter, takmıyor, cılız, zargana diye başladılar. bunları tabi rakip takımın yönlendirmeleriyle yapıyorlar genel olarak, kafalarına oturtuyorlar ve zamanı gelince kusuyorlar irinlerini. bu adam kariyeri boyunca buydu ama işte nasıl anlatacaksın ki adam anlamak istemiyor. futbol izlemiyor ki kendini tatmin etmek istiyor sadece.

    daha çok uzar ama ben kendimi küfür etmeden bu kadar ifade edebiliyorum, galatasaray taraftarı bu ülkede topçusuna, efsanelerine en az saygısı olan taraftar grubudur, başarılıyız biz başarılı olacağız kisvesi altında her türlü hakareti edebileceğini sanan hadsizler topluluğudur. sizi daha çok güderler, sahaya çıkıp kupa kaldıracak adam bulamazsınız da işte galatasaray çok büyük.
App Store'dan indirin Google Play'den alın